Közepes fizetéssel ki lehet jutni egzotikus helyekre, szigetekre?
24 éves vagyok, még egyetemista, de nem hiszem, hogy komoly munkám lesz utána. A barátnőmmel élek együtt. Szóval semmi extra, sem gazdag család és a szakomban sem hiszem, hogy el tudok helyezkedni, épp, hogy élünk, még kocsink sincs.
Az egzotikus helyekre utazás tényleg a gazdagok kiváltsága, vagy mi is kijuthatunk? Ugye csak repülőjegyben 3-400 ezer / 2 fő kb egy ilyen út.
Ha kifizeted akkor kijuthatsz :D
Amúgy 1 millióból megvan a szállás+utazás. Kell még fél millió költő pénz és megvan másfél millából.
Rengeteg lehetőséged van olcsón eljutni egzotikus helyekre.
Persze ehhez rengeteget kell tanulnod, kérdezned és olvasnod.
Hogy mondjak prá példát a nem 3-400 ezres utakra, Vietnámba jelenleg 400 font alatt eljuthatsz.
All Inclusive Tunéziát vehetsz 200 fontért, két hét Kanári szigeteket 243 GBP-ért... Barbados 2 hét rendes hotelben repjeggyel 600 GBP.
Az iménti árakat innen vettem
És ők csak a felszínt kapargatják, néha bedobnak egy-egy csontot a kutyák közé.
Mint második válaszadó szeretném a válaszomat kiegészíteni néhány dologgal:
A kérdező nem arra volt kíváncsi, te hogyan nem tudsz elmenni egymillió forint alatt nyaralni, hanem arra, ő hogyan juthatna el olcsón.
Ehhez képest özönlennek a suta válaszok és válaszadók akik felhatalmazva érzik magukat, hogy ők is belebégessék a saját hangjukat ebbe az űrbe.
Közben persze pontoznak, és noha a saját szemükkel láthatnák, egy világvége repülőjegy sőt repülőjegy + all inclusive is kijöhet néhány száz fontból, elég sikeresen pontozzák le azt a választ, amihez max 80-as IQ kellene, hogy átlássák benne a lehetőséget.
Persze hozzátettem, az általam belinkelt link is a felszín, egyfajta útmutató arra, hogy létezik egy másfajta utazási kultúra és másfajta gondolkodásmód is, mint amit a kedvenc utazási ügynököd a füledbe súg.
Csak tőled függ kérdező, alá mersz-e szállni és megtalálni a saját olcsó utadat vagy fennmaradsz és hallgatod a birkák bégetését.
Utolsó, igen, végülis értem.
Én egyébként magam intézném a szállást, vagy vinnék magammal pénzt biztonság kedvéért + couchsurfing. Bár az inkább kalandozáshoz illik "hawaaiozáshoz" nem annyira.
Gondolom a legnagyobb kiadás itt a repülőjegy, a többi elhanyagolható, de amúgy ahogy veszem észre, kezdünk felzárkózni európához és egyre többet engedhet meg magának lassan bizony a magyar is.
Én erre egyszerű megoldást találtam, neten barátkozok!
Meghívtak már Korfura, Egyiptomba, Hawaiira még a repülőjegyemet is fizették, és volt még pár hely ahova hívtak, de még nem mentem. A lényeg hogy ilyen esetekben van kinél lakni, elláttak kajával, elvittek bulizni, várost nézni, stb, és szinte semmit nem kellett fizetnem ott.
Én ezekre a helyekre munkanélküliként jutottam ki, szóval semmi nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!