Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ideiglenes személyivel utazhat...

Ideiglenes személyivel utazhatok-e Romániába?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy Romániába utaznék pár nap múlva de elhagytam a személyimet-magam sem tudom hogyan mert még soha életemben nem hagytam el semmilyen igazolványt. Ha okmányirodába bemegyek és kérek ideiglenes személyit,azzal átengednek a határon ha busszal megyek? Mennyi idő mire megcsinálják ezt az ideiglenes személyit? Mennyi pénzbe kerül?
2014. máj. 20. 14:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Utazhatsz.

Mikor igényled a személyi igazolványt, kérned kell az ideiglenest, amit azonnal megkapsz.

Nem tudom jelenleg mennyi az ára, de pár éve 1500 ft volt.

2014. máj. 20. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Viszont ha van jogsid, az szívás, mert akkor nem adnak ideiglenes személyit.
2014. máj. 20. 19:53
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm,igényeltem már személyit és az ideiglenes is megvan,csak mindenhol más hallok és olvasok és biztos ami biztos megkérdeztem mert már teljesen össze zavarodtam,mindenki mást mond,de akkor lehet utazni köszönöm :)
2014. máj. 21. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!