Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hunnia tábor?

Hunnia tábor?

Figyelt kérdés
Volt már valaki Hunnia táborban? Milyenek a tapasztalatok?

2014. ápr. 29. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 30. 00:11
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

> Éjszaka megfigyelhetjük a csillagokat, a bolygók rejtelmeiről Garami Zsóka asztrológus beszél.

> A tankönyvekben nem tanult magyar történelemről

> Nagy-Magyarország kirakott köveire mécses helyezése

Ez valami paródia akar lenni? Nem vagyok biztos hogy kisnyilasokat nevelnek de hogy valami eszement és teljesen tudománytalan hazaffyaskodás zajlik az biztos.

2014. ápr. 30. 03:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Kísértetiesen emlékeztet a tábor, a korai XX. század Németországának "Wandervögel" mozgalmára. Ezek a lényegében "Jobboldali Hippik" voltak tekinthetőek a nácik szellemi elődjeinek.
2014. ápr. 30. 13:39
 4/5 anonim válasza:

A Hunnia tábor hasonlít a régi táborokra, ahol folyamatosan jó programok voltak. A számháború, bátorságpróba mellett, szellemi vetélkedők és a baranta ( magyar hagyományos harcművészet ) elemeivel is megismerkedtünk. Nem arról szólt kinek milyen telefonja van, mert elő sem vettük. A jó programok mellett a társaság is szimpatikus volt. Már kétszer voltam és idén is elmegyek. Aki szeret mozogni, de a fejében is van valami az nyugodtan jöhet, jól fogja magát érezni.

Azokat az emberek pedig nem értem, akik eddig nyilatkoztak, mert nem is lehettek ott ha ilyen butaságot írnak.

2014. jún. 12. 20:28
 5/5 anonim válasza:
Szia. Én tavaly voltam,és nagyon meg vagyok elégedve vele, szóval idén is megyek. Nagyon jók a programok,a társaság és a táborvezetők is nagyon jó fejek. Aki egy felejthetetlen nyári élményt akar,az mindenképpen Jöjjön el! :)
2016. jan. 31. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!