Ti nyaraláskor szoktatok még képeslapot küldeni az otthoniaknak?
Figyelt kérdés
Utoljára 6 éve voltam nyaralni, akkor még nagyban hallottam minenkitől, hogy küldte xy-nak a képeslapot. Ma még szokás?2014. ápr. 24. 21:31
2/9 anonim válasza:
Én általában veszek és hazahozom. :D
3/9 anonim válasza:
Már hogyne lenne divat. Ha elmész pl Vatikánba akkor ott percenként fotózzák magukat az emberek ahogy épp bedobják a posta ládába a képeslapot. ;-)
Ünnepek idején egyre kevésbé divat, de utazás az más, pláne külföld ahova ritkábban jut el az ember. Én is szoktam és sok más embert is látok, hogy küld.
Haza vinni kézben nem ugyanaz, mintha ott az adott város pecsétje ;-)
4/9 anonim válasza:
Én egyszer küldtem Szevasztopolból (ami akkor még Ukrajna volt), utána még egy hétig kerengtem Ukrajnában, majd a képeslappal egy napon értem haza:).
5/9 anonim válasza:
Venni veszek rengeteget, de 1-1 darabot postára is adunk.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan én is így vagyok vele, hazavinni nem ugyanaz. Úgy látszik akkor nem csak én vagyok ilyen régimódi :)
2014. ápr. 25. 09:38
7/9 anonim válasza:
Vannak akiknek küldök képeslapot. PL: Apámnak, 1-2 nagynénémnek mert nekik nincs internetjük, számítógépük, így nincs lehetőségük a feltöltött képeket nézegetni.
De akárhol vagyok mindig veszek külön 3 képeslapot magamnak. Amire mindig ráírom a dátumot, és ez az én emlékdobozomba kerül.
8/9 anonim válasza:
Én is régimódi vagyok, így nem csak, hogy képeslapot küldök, de még egy apró szuvenír ajándékot is viszek haza a szeretteimnek.:)
9/9 anonim válasza:
édesanyámnak és a nagymamámnak mindig küldök lapot. a nagymamám el is várja,- anyák napja, születésnap, névnap, husvét, karácsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!