Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nőként utaznátok/utaztatok...

Nőként utaznátok/utaztatok már pár nélkül más országba?

Figyelt kérdés
Eddig minden nyáron vagy pénzem nem volt nyaralásra, vagy végigdolgoztam (esetleg kettőt egyszerre), most meg nincs kivel menni, de nem szeretném, hogy idén is decemberben kelljen elkótyavetyélni az összes szabimat, így arra gondoltam, befizetek valamilyen útra a kis spórolt pénzemből, de az azért nem olyan sok, szóval inkább csak Európán belül mennék el valahova, ahol nem rossz a közbiztonság. Szervezett út lenne talán a legjobb, de nem tudom, buszon meg a szobában hogy szokott ez lenni, ha valaki csak egyedül megy. (Barátnőim mind pasival mennek kettesben, vagy már baba van, így sehogy..)

2014. ápr. 22. 22:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A 25/N-nek: Ilyesmi a helyzet nálam is!:) Most úgy vagyok, hogy ha más nincs, hát elmegyek egyedül (inkább, mint hogy megint csak hallgassam mások beszámolóját és témát kelljen váltanom, mikor engem kérdeznek), de jobb lenne mondjuk találni valakit, aki szintén nem tud kivel utazni, aztán összeállni. Persze csak másik nővel.:) Szerinted?:D
2014. ápr. 24. 23:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 25/N.

Menjünk együtt. :D Ha jól kijövünk egymással, akkor nekem nem akadály.:)

2014. ápr. 25. 19:17
 13/15 A kérdező kommentje:
:D OK! Nekem ez most még csak B terv, mert egyik legjobb barátnőm idegenvezető és ha összejön annyi ember, megyünk Görögbe busszal, de ha nem, akkor arra gondoltam, más szervezettet keresek. Persze mindkét esetben társulhatunk!:D (Ha velük megyek, akkor se árt, ha van ki mellé ülnöm a buszon, mert az ő párja az egyik sofőr, így külön helyük van..:) Teljesen egyénileg nem tudom, mernék-e. Pesten laksz?
2014. ápr. 25. 21:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, Pesten lakok.:)
2014. ápr. 26. 15:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Utaztam már többször is egyedül, huszonéves lány vagyok, engem nem zavar hogy egyedül kellett mennem, sőt, kb második nap már mindenhol voltak barátaim akik körbevezettek a városban, elvittek kajálni, bulizni, ha szállásom nem volt azt is kaptam, mindezt ingyen, és nem, nem vártak érte szexuális szolgáltatásokat meg semmit sem. Általában én észak felé vettem az irányt, Észt, Finn, Svéd, Norvég, stb. Imádom ezeket az országokat, annyira szép arrafelé minden, és annyira kedvesek ott az emberek. Szeretek egyedül utazni, sose unatkoztam még.
2014. máj. 4. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!