Több gyerekes anyukák ti mikor utaztatok/utaznátok el először ketteseben apával 2 napra?
Gondolj arra,hogy a gyerekeknek is jobb ha kipihent szülőket kap 2 nap után.
A nagyobb 7 hónapos volt amikor először anyósnál hagytuk éjjelre (kb 4 órára,esküvőre mentünk),1 éves amikor 2 éjszakára,azaz 3 napra,hosszúhétvégézni mentünk.
A kicsi 3 hónaposan maradt szintén anyósnál 2 éjszakára,a nagy beteg lett,férjem külföldön,én korházban a nagy mellett,fejtem,taxis ismerős vitte anyósnak a tejet.9 hónapos volt amikor mindkettő maradt anyósnál 2 éjszakára,elmentünk kipihenni az évet szilveszterkor.
Jól elvannak vele,anyós örül neki,mert egyedül van,nekünk jó,mert megbízható,jól elvannak vele.
Menjetek,rátok fér.
Én ugyanilyen aggódós vagyok, mint te...
De...
A gyerekeknek nem csak az fontos, hogy te velük legyél, hanem az is, hogy anya milyen állapotban van. 1,5 éves azért már bőven nem olyan kicsi, hogy ne bírna ki 2 napot nélküled. És ki tudja, mikor lesz alkalmatok legközelebb ilyen kiruccanásra?!
Nem csak anyák vagyunk, hanem feleségek is, ezt sem szabad elfelejteni!
És nekünk is kell a kikapcsolódás...
Miért lenne bűntudatod??? 2 napért? Ugyanmár!
Mindenképpen elmennék a helyedben, és nagyon jól érezném magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!