Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hol találom Bécsben az adventi...

Hol találom Bécsben az adventi vásárt? (a legnagyobbra gondolok) Hova érdemes menni nézelődni (ami lehetőleg nem kerül pénzbe)?

Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat!
2009. dec. 21. 12:58
 1/2 anonim válasza:

Végül is egész Bécs egy adventi vásár. A legnagyobbat (talán,ha lehet így mondani) az új városházánál találod (Neues Rathaus). Viszont a kisebbeket sem érdemes kihagyni úgy, mint Mária-Terézia tér, Am Hof tér, stb. Plusz, ha már kint vagy, akkor érdemes elmenni az egyik múzeumba is pl. a császári étkészletek múzeuma nagyon pazar látványt nyújt.

Bár én tavaly voltam, de szerintem évről-évre nem változtatják a vásárok helyeit. Egy kis kedvcsináló: [link]

2009. dec. 21. 13:18
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

Mikor indultok???Találkozhatnánk...XDÉn 23-án meek....am csak 23-ig vannak8(....

2009. dec. 21. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!