Sajnos nagyon felek a repüléstol. Tobb lent?
Ne félj!Ha a gépre felkerülsz utána úgy se szállhatsz le,csak lesszállásnál.A repülésben semmi rossz sincs ,nem veszélyes.Olyan(maga a repülés)mintha egy buszon utaznál csak a felszállás egy kicsit "félelmetes".Nincs mitől félned.Tölts le filmeket és nézd öket telefonon,tableten.stb.stb.Olvass újságokat,Beszélgess.
Egy pilóta.
Ha ez megnyugtat, repülő még sosem maradt a levegőben. Előbb-utóbb mind földet ér. :D Ne félj tőle, ez is csak egy közlekedési eszköz. Nekem 23 évesen nem sikerült még sok közlekedési eszközön fél óránál többet utazni (metró, villamos, troli, hajó) ellenben rengeteget buszozok, mert erre csak az van, de már unom. A helyedben én nagyon szerencsésnek érezném magam, hogy már ilyen fiatalon repülőre ülhetek, és mikor leszállok, már egy másik országban leszek.
A sok repülős katasztrófafilm ellenére bízz a repülésben, biztonságosak. Semmi sem indokolja, hogy pont azzal a géppel történik valami, amin ülsz.
Az egyik legbiztonságosabb közlekedési forma, ráadásul Európában nagyon-nagyon ritkán pottyannak le gépek.
Ha valami nagyon-nagyon ritkán történik mint ahogy pár éve az Air France géppel vagy most a malájjal, akkor igen, egyszerre soknak tűnik az áldozatok száma, de ennél sokkal de sokkal több a szárazföldi közlekedésben elhunytak száma. Sokkal nagyobb esélyed van arra, hogy elüssön egy autó vagy karambolozzatok, mint hogy repülővel lepottyanj.
Becsekkoláskor kérd ablak mellé a helyet. Ha kinézel úgyis csak ámulni fogsz, hogy milyen szép az, amit látsz.
Én a leszállást utálom, mert mindig iszonyatosan bedugul a fülem, hiába rágózók, iszom, vagy szopogatok cukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!