Melyik országba tudnék elmenni, angol nyelvtudással?
Figyelt kérdés
Angliában már éltem két évet, imádom, de most valami másik helyre vágyom. Szeretném bejárni a világot, vagy legalább Európát. Hova tudnék/érdemes még menni angol nyelvtudással? USA, Kanada, Ausztrália... úgy tudom ezekbe az országokba nagyon nehéz kijutni. Van más ország is, ahova könnyebb, mondjuk EU-ban van és elég az angol? Vagy ne is álmodjak róla?2014. ápr. 9. 12:17
2/14 anonim válasza:
én is csak angolul beszéltem, mikor Angliábol továbbálltam. utána Belgiumban dolgoztam, kicsit Izraelben, majd Ausztriában majdnem 2 évet, onnan továbbmentem Svájcba, majd Franciaországba férjhez mentem :D
ne ragaszkodj csak angol nyelvterülethez szerintem, ha az angolod jo, azzal bármelyik országban tudsz boldogulni, az ország nyelvét meg viszonylag gyorsan el tudod sajátitani, pláne, ha nem magyarokkal vagy körülvéve..
4/14 anonim válasza:
Málta, de megélhetés szempontjából nem "egy Anglia", viszont gyönyörű :)
Másik megoldás a hajón való munkavállalás (folyami), ha ennyire szeretnél utazni és világot látni :) (én ezt választom :))
5/14 anonim válasza:
áh, igen, hajo! menjél hajora dolgozni!
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jöhetnek még. Nem ragaszkodom angol nyelvterülethez, csak nem tudom, hogy lehet-e más helyre is menni, ha csak angolom van. Tanulnék én nyelveket, de lenne rá időm, meg pénzem. (Imádok nyelvet tanulni, régen tanultam latint, románt, meg spanyolt, de már mindent elfelejtettem :D Általánosba jártam még ekkor). Hajóra nem mennék, mert egyik ismerősöm dolgozott hajón, és szépen hangzik, de nagy csalódás. Nem írom le mit mesélt, nem akarom elvenni a kedved. :)
2014. ápr. 9. 14:58
7/14 anonim válasza:
En hawaiira mennek. Vagy tajfoldre.
8/14 anonim válasza:
Ó, nekem is dolgozik ismerősöm óceánjárón (első körben ez a célom nekem is, aztán majd a későbbiekben folyam :)) és nekem is meséltek jót is rosszat is :D De nekem ez régi álmom/tervem, így nem lehet eltántorítani semmi rosszal, ugyanis felkészítettek a legrosszabbra is :)
9/14 A kérdező kommentje:
Én is mennék Hawaiira vagy Tájföldre, ha lenne rá pénzem és lehetőségem :D
2014. ápr. 9. 21:08
10/14 anonim válasza:
Azt hittem dolgozni akarsz menni. Veszel egy repjegyet hawaira 100ert es dolgozol. Azt hittem errol volt szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!