Zsofieszsofi kérdése:
Hogyan szívassam meg az osztálytársamat táborba?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 20:40
11/20 A kérdező kommentje:
Te jó ég!Ez nekem nem is jutott eszembe!Pedig annyira régi de mégis jó!Köszike! ;)
2014. ápr. 12. 18:37
12/20 anonim válasza:
Csak olyannal tréfáld meg, amit még Te is elviselnél, mert biztos lesz visszavágó is. Egyébként nem tudom, miért jó valakivel kiszúrni? Te örülnél, ha veled kitolnának, és jól kinevetnének a többiek? Na erre gondolj,mielőtt valakinek ártanál! Egy lány ismerősömet úgy megijesztették sulis korában, hogy pánik beteg lett.
13/20 A kérdező kommentje:
Nálunk kifejezetten meg lett beszélve hogy csak olyan osztálytársakat tréfálhatunk meg akik benne vannak a viccelődésbe!És én nem bánom ha megviccelnek mert tudom hogy csak vicc!És amúgy is csak viccelődnék és nem halálra akarom ijeszteni!
2014. ápr. 12. 18:47
14/20 anonim válasza:
Fogkrém helyett inkább tejszínhabot használj, a fogkrém mar! A rászáradt tejszínhabot meg még mindíg könnyebb lemosni, mint a bőrgyógyászaton dekkolni.
Alkoholos filc helyett lehet rúzst és szemhéjpúdert használni, fiúk esetén kifejezetten vicces,ha ki vannak festve. Körmüket is lehet lakkozni! :) Élénk színű hajszinező sprével egy tincset befújni, mondjuk a zöld szín mindenképp vicces hajszín. Jó szívatást! :) Kellemes táborozást! :)
15/20 anonim válasza:
Főzd meg a szüleit chilinek és reggel etesd meg vele. Hatalmas poén!
16/20 SuperUrzu7 válasza:
Ha cigizik, végy egy adag cigit, a végébe olyan fél-egy centire csempéssz egy kis nitrogén-szulfid-ot, és kínáld meg vele. Majd állj hátrébb. És még hátrébb. Meg még egy kicsit... Aztán várd a "NagyBumm"-ot vigyorgás nélkül. :D
17/20 A kérdező kommentje:
14.válaszoló:Te jó ég!Ez valami hatalmas!Iszonyatosan köszönöm!:D
Zoli 77:Jó poén lehet de eléggé lehetetlen küldetés! :)
SuperUrzu7:Nálunk nem cigizik senki ugyanis még csak 7.-es vagyok de köszi a tippet!;)
2014. ápr. 14. 16:37
18/20 anonim válasza:
A fogkrémes jó! :D azt csinált hogy bekrémezed a kezét és megcsikizet valami nem tom mivel(nyilván ami csikis xd ) és azt megfogja vakarni és olyan lesz az arca is xd
19/20 A kérdező kommentje:
Ezt tejszínhabbal kéne eljátszani! :D
2014. ápr. 16. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!