Hova mennyek kirándulni?
Szia
En az iden Maltara megyek, gyonyoru szep hely, csodas partokkal es hangulatos varosokkal. A repjegy es 3 csillagos szalloda 7 ejjelre osszesen 83 ezer ft volt.
A tavaly Horvatorszagban volt az ketszer ennyibe kerult de akkor augusztusban mentem az iden juliusba fogok menni.
Engem is erdekelt Gorogorszag, meg a tobbi altalad felsorolt helyek de mind dragak, mar utanna neztem. Amugy mind szep helyek. Franciaorszagban van egy Nice nevezetu hely ami szep, viszont draga es allitolag tobbnyire idosek jarnk. Spanyolorszagban sokan mennek Barcelonaba, Palma de Mallorcaba de ezek is draga helyek.
En azt ajanlom, hogy nezz korul a neten es foglalj egyedul mert olcsobban jossz ki mint egy utazasi irodaval.
Az első kommentelő vagyok. És... így ismeretlenül is, jogtalanul is lehülyézlek. És lol. XDDDD
1. Én is szlovákia vagyok, és túldramatizáltad azt, hogy meg kel küzdeni a magyar nyelvért. Mert én is pontosan tudom, hogy mi a helyzet itt, de az egy dolog, hogy hviatalokban nem beszélhetsz magyarul. Mi köze annak ahhoz, hogy most helyesen vagy helytelenül írsz?
2. Miért kell előbb felmutatnom egy helyezést a helyesírási versenyeimről? Ennek sincs semmi köze ehhez, mivel nem az határozza meg, hogy most tudok-e írni helyesen vagy nem.
3. Attól, hogy internet, nem azt jelenti, hogy ne tudj írni magyarul.
4. Szánalmasak az érveléseid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!