Lehet 6 hónapos kisbabával külföldre menni nyaralni?
Nyug a gyerekenek mert nem a megszokott modon eli meg a napjait. Ilyen korban szinte allando felugyeletet igenyelnek a picik, a felnott sem tud kikapcsolodni.
Ket-ket es fel evesekkel viszont mar mi is remek vakaciokat toltottunk a tengerpartokon, pedig vonattal mentunk.
Lehet menni, de nem sok értelme van.
Ahogyan a baba növekszik, úgy fog változni az ő igénye is és a tietek is.
De ahogyan az előttem szólók elmondták, a hosszú út gyötrelem, és a tenger semmi olyat nem ad hozzá az úthoz, amiért érdemes lenne ezt bevállalni.
Menni lehet, de nyaralás nem lesz belőle.
És nem azért, de a szállodában, ahova pihenni mennek mások, ki akar éjjel babasírást hallgatni?
mi tavaly akartunk menni az akkor 8 hósunkkal, de lemondtam, épp a fentebb írtak miatti aggodalmam miatt. akkortájt még nagyon számított hol alszunk, hol vagyunk napközben stb. most 18 hósan megyünk vele 2 hétre. itt sem lesz még az a hű de elengedhetem magam, de már elkavicsozgat, homokozgat, kismotor stb. legalább nem kell folyton a kezemben fogni és minden mozdulatban segíteni neki, hanem fogja a kezem, megy mellettem stb. így azért már másabb lesz mintha pici baba lenne.
ismerősömék tavaly lementek a 2-3 hós babával, ők élvezték, én ennél stresszesebb vagyok, ezt azért mondom, hogy te érzed mennyire vagy "laza", milyen a babád stb. mindenesetre ha mentek ha nem, jó nyaralást itthon vagy ott! :-)
barátnömék 3 honapos korátol "utaztatják" a kislányukat, nem volt semmi probléma az ut alatt, este indultak reggel érkeztek meg (8orás utrol van szo), soha nem hallottam tölük, hogy ne lett volna ez igy nekik pihenés..vagy, hogy nyügös volt a kislány. 10 honapos volt a kislány, mikor Ausztrál körutra mentek vele... a szülök élvezték, a gyerek nem nyafogott, nem nyügösködött.
én a kisfiamat 6 honaposan vittem haza Magyarországra, 16 orás ut volt..nem volt gond.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Balatonra utazunk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!