Mások is jártak már úgy a BECK reisennel, hogy az időben lemondott út előlegét nem kapták időben vissza? Még kettő hónap után sem? Ki, mit tud Lenka Noskováról?
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 19:41
1/1 anonim válasza:
Szia! Igen én pont így jártam.. Egy Prágai kirándulást foglalóztunk be, de mivel egy Angliai utazást közbe jött, felhívtam őket hogy sajnos nem tudunk elmenni. Az előleget eszük ágában sem volt vissza adni, pedig volt még vissza 4 hónap az utazásig. Sőt meg is fenyegettek hogy milyen következményekkel járhat ha nem fizetjük be az utazást.. :) Persze nem dőltem be a trükknek.. Szegény kis nyugdíjasokat biztosan hamar meglehet félemlíteni ezzel a fenyegetőzéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!