Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kb mennyi költőpénzre van...

Kb mennyi költőpénzre van szükség Angliában 5 napra?

Figyelt kérdés
Biztos voltatok már úgy, hogy összeszámoltátok, hogy mennyit költöttetek. Csak kb érdekel, és csak hozzávetőlegesen.

2014. márc. 1. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Nemtom én acapulco-ra szoktam járni betépni. oda 1000-1100USD elég szokott lenni.
2014. márc. 1. 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyban függ az igényeidtől. Kaja napi 3 fontból is kijöhet, de 30 fontba is kerülhet. Ha nem akarsz belépőket fizetni, vagy ha mindent ki akarsz próbálni között is van 300 fontnyi átmenet. Az sem mindegy, hogy nem akarsz szuvenírt venni, vagy még a másodunkatestvéredéket is meglepnéd valami "aprósággal".

Én azt mondom, hogy Anglia nem olcsó. Ha nem túl gyakran van lehetőséged külföldre utazni, akkor azt mondom gyűjts össze amennyid van és érezd jól magad bűntudat nélkül! :)

2014. márc. 1. 18:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) akkor még gyűjtögetek.
2014. márc. 2. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!