Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Üdv! Romániában max mekkora...

Üdv! Romániában max mekkora késsel lehet járkálni az utcán? Cm-ben.

Figyelt kérdés
Eléggé félelmetes a hely ahova megyek unokatesómmal meglátogatni a nagyszülőket...
2014. febr. 26. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Max. 15 cm. A spray hatásosabb.
2014. febr. 26. 20:48
 2/9 anonim válasza:
Éa a nagyszüleid és késsel járnak az utcán? Nem hinném, hogy ezt ennyire túl kell parázni.
2014. febr. 26. 21:29
 3/9 anonim ***** válasza:
azért kíváncsivá tettél hol van ez a hely? 23 éve élek ebben a nyomorult országban, kb körbejártam már egész romániát, de még ilyen helyre nem tévedtem. és nem gondolom, hogy a nagyszüleid a bukaresti gettóban laknak...
2014. febr. 27. 00:23
 4/9 anonim ***** válasza:

A késsel semmire nem mész a gépfegyveres banditák ellen, akik fényes nappal is garázdálkodnak Romániában!

ui.:irónia... :)

2014. febr. 27. 08:31
 5/9 anonim ***** válasza:
28%
GÉPFEGYVERES BANDITÁK ROMÁNIÁBAN? jézusom! Ti Meseországból írtok? Hát ugyanolyan Románia, mint Magyarország. Csak a román föliratokat látván jössz rá, hogy nem Magyarországon vagy. GÉPFEGYVER?! Atyám! Na te meg is érdemled, hogy félj, ha ilyen tájékozatlan vagy! NEM KELL SEMMITŐL FÉLNI, EZ NEM HÁBORÚS ÖVEZET. OLYAN, MINT MAGYARORSZÁG... A cigánytelep Romániában sem ajánlott turistacélpont, úgy ahogy Magyarországon sem. De egy átlagos városban semmi gond nem ér téged.. De még a cigánytelep se veszélyesebb, mint Magyarban...
2014. febr. 27. 17:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem Romániával van bajom, sem a románokkal. Magyrarszágon is késsel járkálok, csak tudni szerettem volna, és köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 27. 18:06
 7/9 A kérdező kommentje:
15 cm??? Az már akkora mint egy maséta. Amúgy ezt tényleg nem kell úgy elparázni, csak kiváncsi lettem volna rá.
2014. febr. 27. 18:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Kedves 5-ös, direkt odaírtam, hogy irónia, de úgy látszik, egyesek meg nem tudnak olvasni:)
2014. febr. 27. 20:24
 9/9 anonim ***** válasza:

>> 15 cm???

Legea privind regimul armelor și al munițiilor (nr. 295/2004, modificată prin legea 25/2007[1]) definește astfel noțiunea de armă albă: arma albă este acel obiect sau dispozitiv ce poate pune în pericol sănătatea ori integritatea corporală a persoanelor prin lovire, tăiere, împungere, cum ar fi: baionete, săbii, spade, florete, pumnale, cuțite, șișuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bâte, măciuci și bastoane telescopice.

Pentru ca un obiect prevăzut cu lamă să poată fi considerat armă albă cu lamă, trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

- lama este fie solidară cu mânerul, fie echipată cu

un sistem ce îi permite să faca corp comun cu

mânerul său;

- are tăiș dublu pe toată lungimea sa;

- lungimea este mai mare de 15 cm;

- lățimea este mai mare sau egală cu 0,4 cm;

- are un mâner prevăzut cu gardă.

2014. febr. 28. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.