Romániában lehet euróval fizetni?
Figyelt kérdés
Mennyi idő az út Kisvárdából Erdélybe? És igaz nem kell útlevél? :)2012. okt. 22. 18:10
1/5 anonim válasza:
Euróval (az ország hivatalos pénznemétől függetlenül) bármely országban lehet fizetni, mely az Unió tagja. Tehát Romániában is lehet.
2/5 anonim válasza:
hát akkor próbálj meg azzal vásárolni... sok sikert hozzá. Lehetőleg Leiel, de ha mindenképpen nem akarsz váltai, akkor inkább forintal. A forintot jobban elfogadják mint az eurót. Én itt élek.
3/5 anonim válasza:
Hát nem tudom..:) Én Székelyudvarhelyen élek, és itt bármelyik boltba is mész be, ha nem lejt használsz, nem fognak kiszolgálni.
Ellenben a jó hír az, hogy egymást érik a pénzváltók, ahol forintot és eurót is válthatsz. De szerintem az ésszerű az, ha nem vágsz neki az útnak lej nélkül, mert utazás közben (különösen román vidéken) nehézkes lehet váltani.
4/5 anonim válasza:
Kb. annyira lehet ott euróval fizetni, mint idehaza.
Van ahol elfogadják (jó rossz árfolyamon), van ahol nem.
5/5 anonim válasza:
Ha bemesz a romaniai Auchanokba Corakba nagyobb plazakba puccos ettermekbe ott biztos elfogadjak. De arra ne szamolj hogy a trafikban is azzal fizess. Nem tudom miert olyan nagy dolog bevaltani lejre. Amugy nem kell utlevel. Eleg a szemelyi .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!