Ha elutazunk valahová, akkor kell lennie nálunk annyi pénznek, ami az ott tartózkodásunkat fedezi. Ha Thaiföldre, Indiába vagy Indonéziába utaznék, mennyi lenne ez az összeg?
Jó tanács: Soha ne legyen sok készpénz nálad.
Legyen apród ha valamire szükséged lenne, de a többi pénzedet a bankszámládon hagyd. Csak a kártyát kell vinned, és bárhol vagy a világban le tudod venni a kívánt összeget.
Hogy kinek mennyi kell egy Thai vagy indiai nyaralásnál az egyéntől függ. Te tudod, hogy hogy akarsz nyaralni. Élni mint egy kiskirály vagy okosan beosztani a pénzt kint is.
Előfordul, hogy megkérdezik a határnál, hogy mennyi pénz van nálad. Amikor én Indiában voltam, megkérdezték a határnál, hogy milyen ügyben jöttem (nyaralni) van-e pénz nálam. Annyit mondtunk csak,hogy igen, nálunk van a bankkártya. Nem kérdezték mennyi pénzt van rajta, sőt azt sem kérték, hogy mutassuk meg a kártyát. Bólintott, majd jó nyaralást kívánt. Thaiföldön semmit nem kérdeztek.
Szóval ha megkérdezik, elég ha annyit mondasz, hogy van nálad kártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!