Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha elutazunk valahová, akkor...

Ha elutazunk valahová, akkor kell lennie nálunk annyi pénznek, ami az ott tartózkodásunkat fedezi. Ha Thaiföldre, Indiába vagy Indonéziába utaznék, mennyi lenne ez az összeg?

Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Jó tanács: Soha ne legyen sok készpénz nálad.

Legyen apród ha valamire szükséged lenne, de a többi pénzedet a bankszámládon hagyd. Csak a kártyát kell vinned, és bárhol vagy a világban le tudod venni a kívánt összeget.

Hogy kinek mennyi kell egy Thai vagy indiai nyaralásnál az egyéntől függ. Te tudod, hogy hogy akarsz nyaralni. Élni mint egy kiskirály vagy okosan beosztani a pénzt kint is.

2014. febr. 24. 12:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Csak azért kérdeztem, mert olvastam valahol, hogy amikor belépsz az országba, ellenőrzik hogy van-e nálad elég pénz. Nincs valami minimum összeg meghatározva, aminek lennie kell nálad?
2014. febr. 24. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Általában van egy minimum összeg nap/fő, nézd meg az országok bevándorlási honlapján.
2014. febr. 24. 13:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Előfordul, hogy megkérdezik a határnál, hogy mennyi pénz van nálad. Amikor én Indiában voltam, megkérdezték a határnál, hogy milyen ügyben jöttem (nyaralni) van-e pénz nálam. Annyit mondtunk csak,hogy igen, nálunk van a bankkártya. Nem kérdezték mennyi pénzt van rajta, sőt azt sem kérték, hogy mutassuk meg a kártyát. Bólintott, majd jó nyaralást kívánt. Thaiföldön semmit nem kérdeztek.

Szóval ha megkérdezik, elég ha annyit mondasz, hogy van nálad kártya.

2014. febr. 24. 18:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom Thaiföldre vízum sem kell. Ez azt jelenti hogy veszek egy repülőjegyet és csak úgy elutazok? Nem kell semmi engedély kérnem?
2014. febr. 24. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:
2014. febr. 24. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!