Nyertem 1 hét Kanári-szigeti 2 személyes nyaralást a Tengerszint kft-től, ingyenesnszállás, ingyenesrepülőjegy, mégis regisztrációs összeg 58. 000 kettőnknek, + reptériilleték, nem tudom az mennnyi mi a véleményetek?
èn nem mennék bele. ez az összeg nem sok, habár kérdés hova raknának.
de ha igazán nyerted volna akkor semmit nem kellene fizetned. egy barátnöm autót nyert semmi plussz költsége nem volt (na jó biztosítást kellett rá kötnie).
egy másik ismerösöm nyert egy nyaralást egy játékon és neki sem kellett semmit befizetnie.
itt gondolom elvisznek, majd ott végig kell hallgatnod ahogy rádtukmálnak üdülési jogot.
Ez nem nyeremény! A nyereményért nem kell fizetni!
Én nem utat nyertem, hanem egy babakocsit, de még a házhozszállítást sem kellett kifizetni. Ne menj bele, mert ez nagyon átverésgyanús.
tehát neked küldtek levelet, vagy üzit, hogy nyertél utazást, csak fizess be 58 e ft-ot?
ha ez a szituáció, akkor ez egy nagy átverés!!
olvass több újságot vagy nézz híradót
ha nyeremény azért általában nem kell fizetni..
ha így indul, hogy "nyertél de fizess" ott már valami nem stimmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!