Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Egyre jobban félek ettől....

Egyre jobban félek ettől. Nehéz megszokni?

Figyelt kérdés
Holnap utazok el fél évre.Nem fogok tudni az idő alatt haza sem jönni és félek hogy nem fogom kibírni azt a sok időt az ismerőseim,családom nélkül.Ráadásul lesz kint szobatársam is szóval attól is félek hogy hogy fogom megoldani a k*kilási dolgaimat.Mert az annyira ciki hogy bemegyek a wc-re aztán bemegy ő is utánam és árad a sz*r szag az egész szobában.Szóval félek hogy nehéz lesz megszokni azt hogy nem egyedül vagyok és a távollétet sem fogom jól bírni.18/f
2014. febr. 23. 08:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Otthon egyedül vagy? Neked külön WC-d van?

18évesen már lehetnél önállóbb.

2014. febr. 23. 09:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Nyugi, a fél év gyorsabban eltelik majd, mint gondolnád! A kapcsolatot tudjátok tartani egy csomó ingyenes módon, és annyi új élményed lesz, hogy egyszer csak azt veszed észre, vége is az egésznek. :)

A WC problémádat megértem, én is pont ilyen vagyok, nálam talán már beteges, remélem, te túlteszed magad rajta, nem úgy, mint én.

2014. febr. 23. 10:35
 3/3 anonim ***** válasza:
:) ne aggodj, nem lesz semmi gond. félév nem sok idö. és hát...igen itt az ideje, hogy ne csak egyedül legyél.
2014. febr. 23. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!