Nézik a nevet a csekken?
Édesanyám nevében szeretnék pályázni a támogatott üdülési csekkre, mert ő kisnyugdíjas.Eddig egyszer mentünk el úgy nyaralni, hogy saját névre kiállított üdülési csekkünk volt. Amikor fizettünk vele, el sem kérték a személyit, tehát XY csekkét is odaadhattam volna.
Kinek milyen tapasztalat van? Ellenőrizték nektek?
"Amikor fizettünk vele, el sem kérték a személyit, tehát XY csekkét is odaadhattam volna."
amikor bejelentkeztél, meg kellett adni az adatokat. az pedig ott van elötte, amikor fizetsz. minek nézné meg mégegyszer?
szóval erre ne építs.
egyébként elvileg kellene nézniük, gyakorlatilag szerintem annyira nem nézik.
mikor bejelentkeztünk, ki kellett tölteni egy adatlapot, de nem kérték el a személyit az adategyeztetéshez. (valljuk be joguk sincs hozzá, de ez mellékes)
Amikor a balatoni kompon fizettünk vele, ott sem kértek semmiféle okmányt.
De köszi, valószínű rákérdezek a szállodában.
Szerintem talán örülnek is, ha a jó kis magyar forintot (hihihihi) ott költöm el.
Mi egy A/4es számlát kaptunk töviről hegyire minden adatunk is kellett, nem is tudtunk volna más nevén lévővel fizetni.
Különben nekik az szabály, hogy nem fogadhatják el, csak attól, aki rajta van, szóval ha mégis megnézik, mert miért ne néznék meg, az szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!