Jártál már Budapesten?
Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 13:56
21/34 anonim válasza:
Utoljára 10 éve jártam ott. Akkor el is tévedtem, be is talált egy pedo bácsi, alig tudtam lerázni. Elkapott egy buszon az ellenőr is. Nincsenek jó emlékeim Pestről.
22/34 anonim válasza:
Mennyire érdekes, hogy magyar a magyartól kérdezi, hogy járt-e Budapesten... mivel sajnos ez nem mindenkinek adatik meg, hogy lássa a saját fővárosát:(
23/34 anonim válasza:
Mi értelme a kérdésnek? Mit szeretnél megtudni?
24/34 A kérdező kommentje:
hogy jártál-e Budapesten :D
2009. dec. 10. 17:14
25/34 anonim válasza:
Én itt lakom 13 éve. 13 éve születtem amúgy :D
26/34 anonim válasza:
És a kérdés miért jó neked? Mit szeretnél tudni? Mitől jobb neked, ha IGEN a válasz vagy esetleg NEM? Én sem találok értelmet a kérdésben.
28/34 anonim válasza:
Sajnos már voltam párszor. Legutóbb, mikor várni kellett a vonatra, kimentünk kicsit az állomásról körbenézni, elég volt 2 perc abból a sin city-ből...
23/L
29/34 A kérdező kommentje:
miket láttál?
2010. jan. 9. 09:32
30/34 anonim válasza:
Szerintem nem értelmetlen a kérdés. valószinü Ö még nem járt a fővárosban, és kíváncsi, hogy az itt levők közül, hányan voltak már és hányan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!