Jártál már Budapesten?
Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 13:56
11/34 anonim válasza:
Budapesten születtem,és ott is élek..
12/34 anonim válasza:
Nagyon sokat.Ott él a családom:)
13/34 anonim válasza:
Igen, sokszor. De van olyan osztálytársam aki egykorú velem és még nem volt Pesten. Sőt emlékszem olyan osztálytársamra is aki még a megyéből sem ment ki soha. (Mert hogy az osztálykirándulásra meg ilyenekre soha nem tudott elmenni) Hát nem tudom hogy mennyire igaz de belegondolok soha nem láttam még osztálykiránduláson...
14/34 anonim válasza:
Szerintem egy család felelőssége, hogy ha előtte nem is, azért 13-4 éves korában megmutassák a gyereknek Budapestet. Azért még is csak a mi fővárosunk, bárhol is lakunk. Én csak sulival, osztálykiránduláson, színházban, egyebeken jártam ott, aztán 15 voltam, amikor először mehettem be a városba kíséret nélkül... Most már havonta egy hétvégét ott töltök kb, van hogy többet, aztán jövőre majd reméljük oda is költözök koleszba :) 19/L
16/34 anonim válasza:
Még soha nem voltam...Majd jövőhét csütörtökön megyek az osztállyal a Jégszínházba.
11 éves vagyok
17/34 anonim válasza:
9 éves koromig ott éltünk a családommal. Mióta faluba költöztünk (20 éve) talán 3 szor voltam. Abból 2 csak átutazás volt. Nem is vágyok vissza!!
18/34 anonim válasza:
25 éve élek itt. Én szeretem nagyon, minden negatív tulajdonsága ellenére. Azt sem bánom, hogy nem láttam többszáz szobát a Parlamentben, megelégedtem azzal a néhánnyal, amit megmutattak. Meg anno az úttörő karácsonnyal :) Szeretem az épületeket, a parkokat, az utcákat, a régi részeket, a színházakat, templomokat, múzeumokat, a házunkat, a lépcsőket, a hegyeket, a Dunát, a hidakat, a Margitszigetet, stb. :)
20/34 anonim válasza:
Igen,kb 22x egész életemben.Legutóbb nyáron a palatinuson,nagyon jó volt.(főleg a sodrófolyosó):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!