Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Külföldön hogyan szereznél új...

Külföldön hogyan szereznél új barátokat?

Figyelt kérdés
Tegyük fel kiköltözöl és nem ismersz senkit... mit tennél h új ismerősökre / barátokra lelj?

2014. jan. 19. 17:27
 1/9 anonim ***** válasza:

-dolgozol, és már vannak is új ismerősök

- eljársz tanfolyamra és vannak ismerőseid.

Legalábbis nekem így lettek.

2014. jan. 19. 17:51
 2/9 MrPifta ***** válasza:
leszólítod azt a szép lányt az utcán, a koncerten, stb
2014. jan. 19. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Mivel feltételezhetően beszéled az adott nyelvet (ha nem, akkor a hiba benned van), akkor beszélgetsz az emberekkel a munkahelyen, a szomszédokkal, és egyböl vannak ismerőseid.
2014. jan. 19. 18:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Pont ugyanúgy, mint itthon:

- munkahely

- hobbi

- internet

- szomszédság

2014. jan. 19. 18:20
 5/9 A kérdező kommentje:

Sem dolgozni, sem tanulni nem tervezek. Amolyan nyugdíjas életmód.

Leszólítani emberek az utácán nem szoktam ismerkedés céljából, elég fura szerintem ennyire tolakodónak lenni.

Marad az internet? :O Hát ez nem sok.

2014. jan. 19. 18:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát, ha olyan gazdag vagy, hogy ezt megteheted, és nincs is igényed másra... Akkor hajrá.

Így amúgy tényleg nem könnyű ismerkedni.

De a te döntésed, hogyan élsz, csak nem értem, akkor mi az irányunkba a kérdésed??

2014. jan. 19. 18:46
 7/9 A kérdező kommentje:

Ez most nem arról szól h gazdag vagyok-e vagy sem. Sem arról h kinek mi a véleménye erről.

A kérdés a címben szerepel.

2014. jan. 19. 18:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Munkahelyemen megismertem 6 embert, ebből 4-el jóban voltunk, összejártunk, megismertem az ő baráti körüket, így több embert is megismertem.
2014. jan. 19. 21:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha se nem dolgozni, se nem tanulni mész ki, akkor marad a hobbi. El kell járni olyan helyekre ahol a hobbidnak is élhetsz és általa ismerkedhetsz. Vagy menj templomba, ott is lehet beszélgetni másokkal. Én nem vagyok vallásos ember, de egy ismerős tanácsára templomba jártam, hogy halljak angol beszédet. A pap meg mindig olyan szépen beszélt. Elején egy szavát sem értettem, de órákig hallgattam. Később hozzám szóltak, és nagy nehezen amikor kibőgtem, hogy nem tudok angolul,ezért hallgatni járok ide, még segítettek is, volt aki a beszéd végén mindig odajött hozzám, és pár percig mondott rövid mondatokat, amik mindennapos életben is előfordulnak. Szép lassan barátok is lettek, és a nyelvet is megértettem.
2014. jan. 19. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!