Hogy tudom utólagosan bekapcsolni a roamingot, ha nincs hálózatom?
Nem csatlakozik a hálózathoz. Átállítottam kézire a hálózatkeresést, megtalálta az itteni hálózatokat, de nem enged egyikre sem csatlakozni.
Norvégiában vagyok.
A 2. válaszolóval ellentétben nekem az a tapasztalatom, hogy ha nincs bekapcsolva a roaming szolgáltatás, valóban nem enged felcsatlakozni egy külföldi hálózatra sem.
A megoldás az, hogy valahogyan kapcsolatba lépsz az itthoni mobilszolgáltatóddal és megkéred őket, hogy kapcsolják be a roamingot a telefonodon.
Ha be tudsz lépni a telenor online ügyfélszolgálatába, akkor ott szerintem tuti el lehet intézni, de ha nem, akkor fel kell hívnod az itthoni ügyfélszolgálatot.
(Pl. az itthoni a Vodafone-nál van olyan, hogy bármelyik viszonteladótól fel lehet hívni bármely ország ügyfélszolgálatát ingyen, nem tudom, ilyen van e a Telenornál...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!