Van aki járt már Belfastban? Mik a munkalehetőségek kb-ra?
DE ATTÓL HOGY A FÉL ROKONSÁG KINT ÉL, NEKED MÉG KÖTELSSÉGED NYELVET TUDNI. ÉS ÚGY BESZÉLNI HOGY AZT MEG IS ÉRTSÉK. ÉN ÉRTEM HOGY KIMENNÉL,DE HA NEM TUDOD MEGÉRTETNI MAGAD..LEHET A ROKONOD A PÁPA IS. AZ ÉG VILÁGON SENKI NEMFOG FELVENNI.
HALASZD EL 2-3 HÓNAPOT A DOLGOT,TANULJ KEMÉNYEN ANGOLUL, A PÁROD IS...ÉS AZTÁN HAJRÁ.DE ÉRZÉSEM SZERINT MOST PER PILL ÉPPEN HOGY ELBÖFÖGTÖK VALAMIT ANGOLUL,AZ MEG ÉDES KEVÉS. BÁRMENNYIRE IS OLVASOL OLYAT HOGY NULLA NYELVTUDÁSSAL IS KI LEHET MENNI. A "TANULGATÁS" PEDIG MÉG EGY ERŐS ALAPOT SEM JELENT...
Jólvan nem okosítást kértem:/!!!!!!!!!!
És tesómék sem úgymentek ki hogy tudtak angolul!De kinnt könyebb is megtanulni,főleg ha beszélnek is körülötted mert RÁVAGY SZORULVA HOGY MEGTANULD!!!!És már 100xor meegmondtam ogy tanulom szóval nemvagyok hülye hogy semmitse tudnák!
Elvégre 3szakmám is van = nemvagyok hülye felfogású és hálaisten hamar tanulok.
Na erről ennyit ha semmit nemtudsz te se írországról......:S
Észre kellene venned..hogy a saját tudatlanságod miatt nem írnak infókat.
Elvégre minek gépeljek folyamatosan..ha még angolul sem tudsz rendesen...:D
Ez olyan mintha építkeznél...és a tetőre már vennéd a cserepet, de az alap még kis sincs ásva:D
Na a Te szituációd pont ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!