Angliában munkalehetőségek? (babysitter)
Figyelt kérdés
Most nyáron érettségiztem és már kb. egy éve tervezzük a barátnőmmel,hogy kiköltözünk egy időre Angliába.Igazából én a babysitterkedésre gondoltam,mert így egy csapásra a szállást is megtudnám oldani.Nem régen elkezdtem keresgélni,de nem sok sikerrel.:( Nem nagyon szeretnék ügynökségen keresztül kimenni,mert az elég sok előkészületet igényelne.Ha valaki esetleg volt már kint hasonló munkával és megosztaná velem a tapasztalatait,annak nagyon megköszönném.(ja,és bocsánat,ha nem ebbe a témakörbe tartozik)2010. júl. 28. 18:50
1/3 anonim válasza:
Én Angliában élek,és elég sokszor látom az angol munkaügyi irodák kirakataiban az ilyen állásokat..A szomszédom is éppen most keresett egy lányt 2 kislánya mellé(angol házaspár)Szóval ha úgy érzed,hogy elég jól boldogulsz a nyelvvel akkor itt kint egyénileg is találsz ilyen munkát..
de azt tudnod kell,hogy a szállás,és étkezés fejében csak kisebb összegeket fizetnek..Szóval ne várj 800-1000 fontos fizetéseket..Bár én nem értek hozzá(én nem ebben dolgozom)de azt tudom,hogy sokszor hallom másoktól,hogy nem mindig olyan ahogy képzelik..Sokszor csalódás az egész...
de sok szerencsét nektek
2/3 A kérdező kommentje:
Szia,köszönöm a választ.Igen,sajnos én is hallottam sok olyan emberről,akiknek nem jött össze.Még egyszer köszi.:)
2010. júl. 28. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!