Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Angliában munkalehetőségek?...

Angliában munkalehetőségek? (babysitter)

Figyelt kérdés
Most nyáron érettségiztem és már kb. egy éve tervezzük a barátnőmmel,hogy kiköltözünk egy időre Angliába.Igazából én a babysitterkedésre gondoltam,mert így egy csapásra a szállást is megtudnám oldani.Nem régen elkezdtem keresgélni,de nem sok sikerrel.:( Nem nagyon szeretnék ügynökségen keresztül kimenni,mert az elég sok előkészületet igényelne.Ha valaki esetleg volt már kint hasonló munkával és megosztaná velem a tapasztalatait,annak nagyon megköszönném.(ja,és bocsánat,ha nem ebbe a témakörbe tartozik)
2010. júl. 28. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Én Angliában élek,és elég sokszor látom az angol munkaügyi irodák kirakataiban az ilyen állásokat..A szomszédom is éppen most keresett egy lányt 2 kislánya mellé(angol házaspár)Szóval ha úgy érzed,hogy elég jól boldogulsz a nyelvvel akkor itt kint egyénileg is találsz ilyen munkát..

de azt tudnod kell,hogy a szállás,és étkezés fejében csak kisebb összegeket fizetnek..Szóval ne várj 800-1000 fontos fizetéseket..Bár én nem értek hozzá(én nem ebben dolgozom)de azt tudom,hogy sokszor hallom másoktól,hogy nem mindig olyan ahogy képzelik..Sokszor csalódás az egész...

de sok szerencsét nektek

2010. júl. 28. 20:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia,köszönöm a választ.Igen,sajnos én is hallottam sok olyan emberről,akiknek nem jött össze.Még egyszer köszi.:)
2010. júl. 28. 20:25
 3/3 anonim ***** válasza:
aupair-world.com
2010. júl. 28. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!