Ahhoz, hogy kiköltözzek külföldre a suli után, hány évet kell Magyarországon ledolgozni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok tisztában a törvényekkel. Szeretnék kimenni legalább egy időre, de úgy tudom előtte itthon kell valamennyit dolgozni, de nem tudom mennyit.2013. dec. 25. 16:39
11/12 anonim válasza:
Mivel alairt egy szerzodest, ebben kotelezettseget vallalt igy igen, keresni fogjak. Persze nem ugy mint a bunozoket,csak kap szep felszolito leveleket az allando lakcimere, aztan hogy NAV tartozas lesz-e belole azt nem tudom, de az allam tartja majd a markat.
12/12 anonim válasza:
"Az oklevél megszerzését követő húsz éven belül az általa állami ösztöndíjjal vagy állami
részösztöndíjjal folytatott tanulmányok ideje kétszeresének megfelelő időtartamban
magyar joghatóság alatt álló munkáltatónál társadalombiztosítási jogviszonyt
eredményező munkaviszonyt, munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyt létesíteni,
fenntartani vagy magyar joghatóság alatt vállalkozási tevékenységet folytatni (a
továbbiakban: hazai munkaviszony)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!