Magyar családok, ti jövőre hová mentek nyaralni?
Figyelt kérdés
Vannak már ezzel kapcsolatos terveitek? Ha van, miért azt a helyet választottátok és mit szeretnétek ott megnézni?2013. dec. 11. 11:56
21/24 anonim válasza:
Én írtam Olaszországot. Igen, az utazás még esetleg kihozható olcsóbban (bár én azért ennyire olcsón végül sosem kaptam, hiszen ez mindig csak a "csalogató" ár: szezonon kívül, ha mindegy az időpont, extra költségek nélkül, stb.
Nekem azért a szabi az behatárolja majd, így annyira nem lesz rugalmas a dolog, mint szeretném.
Mindenesetre olcsó megoldást keresek majd mindenképp. De nyáron, mert a hideget nem bírom. Nagyon szenvedek most is. :(
22/24 anonim válasza:
Ja, és csak egy nap szerintem nekem nem elég egy városban. Inkább 3. :)
23/24 A kérdező kommentje:
Mi Gran Canaria-t tervezzük. Remélem összejön :)
2013. dec. 11. 17:23
24/24 anonim válasza:
altalaban negyed evente megyunk valahova, legkozelebb torokorszagba utazunk, a tobbi meg nincs eldontve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!