Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Magyar családok, ti jövőre...

Magyar családok, ti jövőre hová mentek nyaralni?

Figyelt kérdés
Vannak már ezzel kapcsolatos terveitek? Ha van, miért azt a helyet választottátok és mit szeretnétek ott megnézni?

2013. dec. 11. 11:56
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
47%
Mint eddig minden évben: SEHOVA!
2013. dec. 11. 12:45
 12/24 anonim válasza:
80%

" Az ilyenektől kiráz a hideg, egész évben azon agyalnak, hogy hova menjenek nyaralni, meg arra spórolnak, hogy elmehessenek ide-oda, hogy nagyzoljanak."

30 nap szabadságunk van egy évben, ebből igenis szeretünk 10 napot vagy 2 hetet világlátásra áldozni.

És képzeld, nem spórolunk rá egész évben, kapunk nyaralópénzt, ami a rendes bér kb. fele, mivel jól keresünk, ebből bőven kijön mindig.

És igen, sokat gondolkodunk rajta, hogy hova menjünk, mert szeretünk új helyeket megismerni.

2013. dec. 11. 12:46
 13/24 anonim ***** válasza:
70%
9-es vajon miből gondolja, hogy mindenki egy egész évig spórol a nyaralásra? Nekünk pl. egy hónapig sem kell rá spórolnunk, hogy kimenjünk majd Mauritiusra. És nem azért megyünk, hogy itthon elmondhassuk, hogy ott voltunk, hanem mert gyönyörűnek találjuk, és élőben is szeretnénk megismerni egy ilyen csodálatos helyet, nem csak képekről. És ha megtehetjük, miért is ne tennénk?
2013. dec. 11. 12:51
 14/24 anonim ***** válasza:
93%
Én Magyarországra megyek. Bár itt csak évi 10 nap szabadsàg jár. Lehetne élményeket gyüjteni, de nincs rà idö. Így minden évben arra használom a tíz napomat, hogy meglátogatom a csalàdomat.
2013. dec. 11. 13:07
 15/24 anonim ***** válasza:
58%
Garda-tóhoz megyünk egy hétre. Sirmione-ban fogunk lakni, aztán hajóval kirándulgatunk a többi városba. Azért választottuk, mert ott még nem voltunk, és csodaszép vidék.
2013. dec. 11. 13:28
 16/24 anonim ***** válasza:
87%

Ha összejönne rá a pénzem (nekem sajnos egész évben kell spórolnom rá, igen. Ez van.), akkor Olaszországba mennék el már nagyon szívesen, mert az eddig kimaradt az életemből.

Érdekelne: Róma, Milánó, Velence, Pisa...

Egyedül szoktam menni, amolyan "hátizsákos turistaként", azaz hostelben lakom, és alig eszem. :D Mindenen spórolok, amin lehet, viszont cserébe oda-vissza bejárom 3-4 nap alatt az adott várost, és amit csak lehet, megnézek.

2013. dec. 11. 13:39
 17/24 anonim ***** válasza:
58%
Na nekünk ez most jó kérdés. Eredetileg azt terveztük, hogy Ibizára vagy Mykonosba megyünk, viszont terhes lettem és így az már nem fog beleférni. Május elejéig tudnánk elmenni, akkor meg még nincs annyira jó idő. Úgyhogy elmegyünk februárban síelni egy extrábbat, és ha nyáron úgy alakul elmegyünk valahova Magyarországon. Én a Balatont szeretném, de fürdeni nem nagyon fogok tudni, úgyhogy még nem tudjuk mi lesz. Valamit majd biztos kitalálunk, egyelőre a síelés a biztos:)
2013. dec. 11. 14:32
 18/24 anonim ***** válasza:
58%
Utolsónak: de hát Milánóba egy napos kirándulás keretében is mehetsz, repülővel nagyon olcsón. Jelenleg szerintem 10 ezerért odavissza megjárhato. Nekünk egy éve mondjuk csak 3000 volt. De azóta nincs olyan olcsó jegy.
2013. dec. 11. 14:36
 19/24 anonim ***** válasza:
Na közben nem is az az utolsó amire válaszoltam.
2013. dec. 11. 14:38
 20/24 anonim ***** válasza:

Már akartam is regaálni, hogy nekünk most a repülés nem opció, de aztán továbbolvastam:)

Amúgy én is nagyon szerettem a hátizsákos hosteles utakat, egyedül is, mert úgyis ismerkedik az ember:)

2013. dec. 11. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!