Magyar családok, ti jövőre hová mentek nyaralni?
" Az ilyenektől kiráz a hideg, egész évben azon agyalnak, hogy hova menjenek nyaralni, meg arra spórolnak, hogy elmehessenek ide-oda, hogy nagyzoljanak."
30 nap szabadságunk van egy évben, ebből igenis szeretünk 10 napot vagy 2 hetet világlátásra áldozni.
És képzeld, nem spórolunk rá egész évben, kapunk nyaralópénzt, ami a rendes bér kb. fele, mivel jól keresünk, ebből bőven kijön mindig.
És igen, sokat gondolkodunk rajta, hogy hova menjünk, mert szeretünk új helyeket megismerni.
Ha összejönne rá a pénzem (nekem sajnos egész évben kell spórolnom rá, igen. Ez van.), akkor Olaszországba mennék el már nagyon szívesen, mert az eddig kimaradt az életemből.
Érdekelne: Róma, Milánó, Velence, Pisa...
Egyedül szoktam menni, amolyan "hátizsákos turistaként", azaz hostelben lakom, és alig eszem. :D Mindenen spórolok, amin lehet, viszont cserébe oda-vissza bejárom 3-4 nap alatt az adott várost, és amit csak lehet, megnézek.
Már akartam is regaálni, hogy nekünk most a repülés nem opció, de aztán továbbolvastam:)
Amúgy én is nagyon szerettem a hátizsákos hosteles utakat, egyedül is, mert úgyis ismerkedik az ember:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!