Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Adtok nekem néhány ötletet...

Adtok nekem néhány ötletet szilveszterre?

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 22:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

csak neked vagy többen is lesztek?

mert ha többen: guitar hero (csak ha van xboxod)

vagy egy karaoke is jó ötlet lehet.

2009. nov. 20. 22:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a legjobb bnődet, hogy ő mit csinál szilveszterkor.. Ha semmit hát mondd meg neki, hogy legyetek együtt.. Sok emberkének nem lesz programja, mindenkit kérdezgess.. Nekem is tavaly úgy volt, hogy senki nem hívott sehova én meg össze gyűjtöttem 6 lányt, erre meg egyik haverom szilveszter előtt 3 nappal elhívott az ő bulijára.. És azt csináltuk, hogy 5-től 10-ig nálunk voltunk.. Addig jól be is rugtunk..:D Táncolgattunk énekelgettünk szakadtunk mindenen a nevetéstől, csináltunk több 1000 képet.. Azután átbotorkáltunk gyalog a város másik felébe a haverom bulijába kb. 11re oda értünk.. Hát ott még többet táncoltunk hülyültünk stb.. Az lett a vége, hogy hajnali 5kor indultunk haza, akkor még nálam ismét bekapcsoltuk a zenét táncoltunk piáltunk énekeltünk meg minden.. Délbe mindenki haza szállingózott.. 19 óra party.. Életem legjobb bulija lett, amikor úgy volt még december közepén, hogy egyedül leszek..
2009. nov. 21. 10:05
 3/11 anonim válasza:
100%
Én is szeretnék vmi bulit tartani ,de 14 éves vok azért piát inkább nem:) miket lehet csinálni amitől jól érezzük magunkat?
2009. nov. 21. 13:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
10:05 Akkor neked jól telt a szilvesztered:) Nekem sajnos 17 évesen nem szokott vmi jól. kb. 1X voltam szilveszteri bulin, mert senkis sem hív el, és én meg nem tudok senkit elhívni:S
2009. nov. 21. 14:55
 5/11 anonim válasza:
100%
14 évesen mi még nem nagyon tartottunk saját bulit...általában akkor még otthon szoktak lenni családdal..de hát már úgy nézem tényleg minden korábban kezdődik a keleténél :) ha tényleg bulit akarsz tartani a karaoke nem rossz ötlet mint program...ha alkoholhoz még nem nyúltok az nem baj...végre azért még valami megmarad:)
2009. nov. 27. 09:33
 6/11 anonim válasza:
83%
Vigyázz a kutyádra.
2009. nov. 29. 16:37
 7/11 anonim válasza:
64%

13 éves lány vok:D és már én se vok a családdal.. xĐ az tök uncsi, beülnek a tv elé és fásyznak (Zeneexpressz) egész éjfélbe..xĐ csodálom hogy még a pezsgőt képesek voltak felbontani tavaly!:D na most nem így lesz:D

Megyek a bnőmhöz, és pia,buli,álarc,zene,net,zene

:D

olyan jó lesz! úgy várom!:D

ööö hogy ötletet is adjak:

karaoke az nem rossz:D

vagy vmi xbox-os játék ami mindenkit leköt.. vagy ilyesmi..:D

2009. dec. 25. 18:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen pia? Én uncsi tesóm is 13 éves, és még legózik, meg társasozik, szilveszterkor meg szüleivel szokott gyerekpezsgőzni:S Szerintem ez a normális, egy 13 éves még nem érett a bulizásra. ennyi 17/L
2009. dec. 25. 18:49
 9/11 anonim válasza:
73%
Igyál Igyál Igyál Igyál!!!!!
2009. dec. 29. 21:05
 10/11 anonim válasza:
73%

18:45!

Nem tudom, nekem a pia, a net, a zene, és az xbox valahogy mindennapos...

2009. dec. 29. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!