Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mikor hagyhatom itt Magyarorsz...

Biuskahhhh kérdése:

Mikor hagyhatom itt Magyarországot, 2019-ben leszek 18 éves?

Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 11:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

18 év felett bármikor.

18 év alatt akkor, ha a szüleiddel együtt költözöl, vagy a szüleid támogatják a külföldi tanulmányodat valamilyen bentlakásos intézetben.

2013. nov. 24. 14:15
 12/19 anonim ***** válasza:
USA-ba zöld kártya kell...
2013. nov. 25. 11:46
 13/19 cetkutya válasza:
Nem akarom kipukkasztani a lufidat, de nagy eséllyel nem jutsz el Los Angelesbe... 18 évesen saját erődből nem fogod itt hagyni az országot, ebben biztos lehetsz. Tanulj majd valami hasznos szakmát, legyél nagyon szorgalmas ha bármit is kezdeni akarsz külföldön.
2013. nov. 25. 15:49
 14/19 anonim válasza:
67%

Én 13 évesen léptem le Jugoszlávia felé 1956. november 24.-én. Apám meghalt, anyám kórházban volt. Az ajtószomszédunk pedig följelentett "FEGYVERREJTEGETÉSÉRT"! Ez akkor egyenlő volt a halálos ítélettel. Szerencsémre volt valaki, aki időben értesített, hogy éjjel jönnek értem...

Neked van valami hasonló problémád??

2013. nov. 25. 21:34
 15/19 anonim válasza:
Ne hallgass a sok negatív válaszra. Legyél magabiztos és tervezd el mi akarsz lenni, ami keresett szakma. Például én mérnök informatikusnak tanulok, és valószínűleg 4-5 éven belül San Francisco közelében fogok élni, zöldkártyát alapból kapok, és persze elég jó fizetést. Semmi sem lehetetlen, csak tudni kell.
2013. nov. 26. 18:27
 16/19 anonim válasza:
Hagy álmodozzon! Gyerek!!! Majd le tesz róla... :D Amúgy az USA-ban 21éves korig gyerek az ember.... :) vagyis kiskorú... de addig úgy is változol.... egy év múlva nem akarsz te oda menni :D
2013. nov. 27. 08:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Neked is sok sikert 15-ös:) Te már 13 vagy? Abban mondjuk igaza van mindkettőtöknek, hogy Amerika a lehetőségek és a hülyék országa. A realitások talaján állva arra tippelnék, hogy inkább az utóbbi tábort erősítitek.
2013. nov. 27. 15:58
 18/19 anonim válasza:

17-es: Írtam, hogy jelenleg egyetemen tanulok, erre neked az jön le, hogy 13 éves vagyok? Van az a mondás, hogy aki hülye, az nem tudja magáról, hogy mennyire az.

[link]

2014. febr. 6. 11:45
 19/19 anonim válasza:
Rosszat linkeltem: [link]
2014. febr. 6. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!