Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Svájc vagy Ausztrália?

Svájc vagy Ausztrália?

Figyelt kérdés
Ki melyik országba költözne? Miért oda? Mi tetszik az egyikben, mi a másikban? Mik azok, amik nem tetszenek?
2013. nov. 23. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp Svájcba. Jobban tetszik maga az ország, de ha a személyes nézőpontom érdekel, akkor:

SVÁJC

Előnyök: közel van, kicsi, (számomra) vonzóbb klíma, egyszerű utazás, bevándorlás könnyebb

Hátrányok: nyelvi nehézségek (német nem biztos, hogy mindenhol elég), sok svájci elég ellenszenves a bevándorlókkal

AUSZTRÁLIA:

Előnyök: befogadóbb társadalom, kedvesebb emberek, elég az angol

Hátrányok: nagyon drága és hosszú az oda-visszautazás, számomra elviselhetetlenül meleg, nehéz letelepedni

2013. nov. 23. 21:43
 2/3 anonim ***** válasza:
ideiglenesre Ausztrália.. Állandóra CH !
2013. dec. 1. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem Svájc a személyes szerelmem. De nem tudom, hogy amúgy milyenek a kitelepülési feltételek ott, és úgy hallom, nem túl barátságosak a bevándorlókkal az emberek.

Ausztrália: nagyon jó hely, ha az ember bírja a meleget, bár nem tudom, milyen lehet ott élni tartósan. Kalandnak biztos jó. Lehet, hogy akkor már inkább Új-Zélandot választanám.

2013. dec. 17. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!