Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mit visztek magatok...

Lányok! Ti mit visztek magatokkal, ha mondjuk pár napra elutaztok?

Figyelt kérdés
Mi az, ami mindenképp nálatok van? :)

2013. okt. 31. 11:39
 1/4 anonim válasza:
ruhaneműk, (gondolom egyértelmű)fogkrém, fogkefe, tusfürdő, sampont, testápoló (ha száraz bőrű vagy)telefon, telefontöltő, szájfény, körömápoló,
2013. okt. 31. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a komplett ruhászszekrényt bepakolják.
2013. okt. 31. 12:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól függ hova megyünk.

Ami fix: papucs,sportcipő,nadrág,felsők,fehérnemű

tusfürdő, sampon, hajszáritó, arclemosó, arckrém, testápoló, borotva, betét,izzadásgátló, parfüm,smink, kistáska, iratok, mobiltöltő, fényképező és aksik, ékszerek, fogkefe,fogkérm, fésű,kézkrém, hajcsatt,kisolóó,körömreszelő, törölköző, kis elsősegélycsomag,amiben kötszer,leukoplaszt, gyógyszerek vannak, alvós ruha

Általában welnesezni megyünk,oda ehhez még fürdőruha kell,vizhatlan papucs, több hajcsatt,fürdőköntös.

2013. okt. 31. 13:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Az egyértelmű dolgokon túl (váltás ruha, törölköző, fogkefe, fogkrém, tusfürdő, dezodor, fésű) amiket én mindig vinni szoktam több napos útra: kézkrém, kontaktlencséhez tok és mosófolyadék, laptop vagy tablet, esetleg a sminkcuccaim, ami 1 szájfény, 1 szemfesték és 1 szempillaspirál. És persze betét, amikor épp megvan vagy meg fog jönni.

Ami pedig mindig nálam van, ha elmegyek otthonról (suliba, vásárolni stb. is): iratok, gyógyszer, kulcsok, telefon, fülhallgató, pénztárca, toll, kis jegyzetfüzet.

2013. nov. 22. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!