17 éves vagyok, erdélyi, és szeretnék a nyáron külföldön dolgozni. Lehetséges?
1-2 hónapot szeretnék, igazából bárhol. Próbáltam keresgélni a neten, de nem találtam olyant ahol 18 év alattit alkalmaznak. Ti tudtok ilyen lehetőséget?
Előre is köszönöm a válaszokat.
1. rossz kategória.
2. bárhol? ha munkát is találsz kell fizetned lakást+rezsit, és ne hogy azt hidd van aki majd ad neked. Maradj otthon.
A magyar diákok is csak nehezen találnak munkát. Vannak Diákszövetkezetek, de azok elég sok pénzt lenyúlnak a keresetedből. Sőt, nálunk nem is fizették ki a gyerekeket.
Ne higgy A Fidesz propagandának, hogy Magyarországon van munka és jól teljesít az ország.
Lehetséges, de nem veszítheted az idődet és pénzedet arra, hogy kimenj valahová és ott keresgélj. Addig is lakni és enni kell...
Sokan csináltak olyasmit, hogy Olaszországban egy vendéglőben takarítottak egész nap a vendégek után, havi 1200 euróért. Nem sok egy olasznak, de egy diáknak mindenképpen megfelel egy rövid ideig.
Szükséges tehát valaki, aki már ott van és egy csomó dolgot elintéz, főleg persze a munkahelyet és szállást.
A 4. válaszolónak nagyon köszönöm. Szerintem is az írjon, aki valóban értelmes választ tud írni, s hanem akkor töltse mással az idejét.
Az 5. válaszolónak pedig: nekem is az au pair-kedés lesz a cél majd suli után. Viszont már az előtt nagyon szeretnék megpróbálkozni ilyen nyári melóval. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!