Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A barátomnak szeretnék meghívó...

A barátomnak szeretnék meghívólevelet küldeni, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá, és mit kell tennem. Valakinek van már tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2013. okt. 25. 21:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ja és amúgy persze BÁH, azaz a bevándorlási hivatalnál kell intézkedned.
2013. dec. 31. 02:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy a kérdés már több hónapos, de csak én vagyok ostoba, hogy a MEGHIVÓLEVÉL és a BEFOGADÓNYILATKOZAT az két külön dolog? A válaszolók a befogadónyilatkozatot írták le, te pedig meghívólevelet kérdeztél.

A befogadónyilatkozatot a bevándorlásiak-rendőrség stb-nél kell intézni, és nem vonhatod vissza.

A meghívólevél pedig -tól -ig (pl. január 1-től január 16-ig) meghívod és ez idő alatt biztosítod a blablablabla....

2013. dec. 31. 04:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekunk a meghivolevelet is a rendorsegen kellett intezni, kellett a lakasrol is tulajdoni lap, nyilatkozat, stb.. Szoval nem volt eleg csak leirni,hogy ettol eddig nalam lakhat. Az ervenyessege az utazas idotartama volt,annyi idore kapta a vizumot.... nekunk 3 honap.
2013. dec. 31. 11:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Amúgy ha az egészség biztosításra tud a kérdező vagy bárki okos dolgot mondani az kifejezetten érdekelne. Mások hogy oldják meg? Egy váratlan műtét több millió forint. :-(

OEP biztosítás külföldieknek pedig 50ezer Ft per hó!! :-(

2013. dec. 31. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!