Ti karácsonykor hova utaznátok külföldre?
A leveledből azt vettem ki, hogy "még nincs gyermeketek"!
Akkor itt az idő, hogy érdeklődéssel figyelj mindenkit a körödben, akik a karácsonyra készülődnek, főleg azokat, akiknek a családja még együtt van,és boldogok! Oka van!
Többek között a szeretett szüleid nem mindig lesznek veled, élvezd ki ezeket a perceket, mert nekik ez boldogság!Készülnek rá!
Tanulj tőlük, ha itt lesz az ideje, Te tartod össze a családot, Terád hárulnak majd ezek az ünnepi feladatok! Hidd el, ha tudni fogod a feladatok rendszerét, lazán megy majd minden. Rájösz, hogy van benne élvezet, a másoknak örömszerzés élvezete.
Ha csak az a fontos, hogy ne itthon legyen, akkor Lengyelországot javasolnám. Sokkal olcsóbb, mint Párizs.
Jó városok:
Wroslaw (Boroszló)
Krakkó
Poznyan
Ha azt akarod, hogy legyen ott hó, akkor Bialystok Ez egy nagypn szép kb. 300 ezer fős nagyváros a Fehérorosz határhoz nem messze. Voltam ott a tél picit hidegebb, mint itthon a nyár is hűvösebb. Vannak itt kastélyok, sétálóutcák, meg minden. Nem olyan híres hely, de gyönyörű szép.
Bécs? Bár kissé elcsépelt, de szerintem az sem rossz :)
Ha szerettek túrázni, akkor Tátrát ajánlom...
A szüleim évek óta Tirolba szeretnének menni télen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!