Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti karácsonykor hova utaznátok...

Ti karácsonykor hova utaznátok külföldre?

Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 13:38
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Nem tudom de én legszívesebben New Yorkban tölteném a karácsonyt és a szilvesztert de ez annak is elkönyvelhető h rettenetesen nagy U.S.A. fan vagyok :)
2013. okt. 17. 21:05
 12/25 anonim ***** válasza:
Karácsonykor sehova, de utána, szilvesztert is belevéve szívesen mennék Ausztriába.
2013. okt. 19. 15:05
 13/25 anonim válasza:

A leveledből azt vettem ki, hogy "még nincs gyermeketek"!

Akkor itt az idő, hogy érdeklődéssel figyelj mindenkit a körödben, akik a karácsonyra készülődnek, főleg azokat, akiknek a családja még együtt van,és boldogok! Oka van!

Többek között a szeretett szüleid nem mindig lesznek veled, élvezd ki ezeket a perceket, mert nekik ez boldogság!Készülnek rá!

Tanulj tőlük, ha itt lesz az ideje, Te tartod össze a családot, Terád hárulnak majd ezek az ünnepi feladatok! Hidd el, ha tudni fogod a feladatok rendszerét, lazán megy majd minden. Rájösz, hogy van benne élvezet, a másoknak örömszerzés élvezete.

2013. okt. 22. 05:27
 14/25 A kérdező kommentje:
Utolsó ! Már írtam hogy nincsen még babánk igen,ha visszaolvastál volna,akkor olvashattad volna,írtam is,ha lesz babám ez 100% hogy másképp lesz . Tapasztalat alapján írtam,hogy már nem olyan a karácsony mint régen volt . Az utóbbiakban csak azt vettem észre,hogy nagy a sürgés-forgás,idegeskedés,nagy pénz kiadás,mint maga az a perc amikor ünneplünk....Hamar lezajlik az a része....És úgy gondolom szép karácsonyunk lenne ha elutaznánk mondjuk Párizsba. Valószínű hogy oda is megyünk .
2013. okt. 22. 09:46
 15/25 anonim ***** válasza:
Nagy a pénz kiadás? Ha Párizsban töltenétek a Karácsonyt, szerintem egy picit drágább lenne, mint ha itthon.
2013. okt. 22. 14:17
 16/25 A kérdező kommentje:
Igen,az biztos hogy drágább lesz valamennyivel,de az élmény nagyobb lesz,mint hogy hamar le van zavarva az ünnep itthon....
2013. okt. 22. 14:18
 17/25 anonim ***** válasza:
56%

Ha csak az a fontos, hogy ne itthon legyen, akkor Lengyelországot javasolnám. Sokkal olcsóbb, mint Párizs.

Jó városok:

Wroslaw (Boroszló)

Krakkó

Poznyan

Ha azt akarod, hogy legyen ott hó, akkor Bialystok Ez egy nagypn szép kb. 300 ezer fős nagyváros a Fehérorosz határhoz nem messze. Voltam ott a tél picit hidegebb, mint itthon a nyár is hűvösebb. Vannak itt kastélyok, sétálóutcák, meg minden. Nem olyan híres hely, de gyönyörű szép.

2013. okt. 22. 18:08
 18/25 anonim ***** válasza:
Bocs a helyesírási hibákért, de telefonról írok.
2013. okt. 22. 18:09
 19/25 anonim válasza:

Bécs? Bár kissé elcsépelt, de szerintem az sem rossz :)

Ha szerettek túrázni, akkor Tátrát ajánlom...

A szüleim évek óta Tirolba szeretnének menni télen.

2013. okt. 23. 09:36
 20/25 A kérdező kommentje:
Bécs nincs messze tőlünk , szóval oda bármikor leugorhatnánk :D Valószínű marad Párizs :) Az biztos nagyon szép karácsonykor :) De köszönöm az ötleteket !
2013. okt. 23. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!