Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 10napra megyek Londonba...

10napra megyek Londonba kiradulni az iskolaval, kajat magunknak kell allni, mennyi forintot valtsak szerintetrk?

Figyelt kérdés
Egyszer vagyok ott, ami tetszik,azt meg veszem...., igy gondolkodok
2013. okt. 12. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolod hogy ami tetszik megveszed,akkor bőven válts be pénzt. London nagyon drága város.. Napi 15-20 fonttal számolj nyugodtan ha minden ami tetszik meg akarsz venni..
2013. okt. 12. 19:54
 2/6 anonim ***** válasza:

London nagyon-nagyon drága, a kaja viszont pocsék. :)

Én igyekeztem almákat enni (darabárban van, és nálunk kb. egy kiló annyi...), meg, ha teheted, egyél Subwayben, még az a legjobb szerintem.

Napi kb. 20 fonttal tényleg számolhatsz, ha nagyétkű vagy, vagy legalábbis többször akarsz enni egy nap.

2013. okt. 12. 20:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszi:)
2013. okt. 13. 18:17
 4/6 anonim válasza:
Napi 20 font minimum!
2013. okt. 14. 08:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit akarsz enni. Szendvicseket lehet kapni már 1-2 fontért, meal deal akcióban még olcsóbb, ha üdítőt is veszel például mellé.

Egy fish&chipsért 8-10 fontot kérnek el általában. Ha szeretnéd kipróbálni a helyi ételeket, javaslom még a cornish pastyt. Sokféle ízben kapható, meleg, laktató és nem is olyan drága. 3-5 fontért tudsz venni, mérettől függően. Vannak húsosak, zöldségesek, gombásak.

Javaslom, csekkold le az ottani TESCO weboldalát ( [link] ), ott meglátod, hogy az alapélelmiszerekért nagyjából mennyit kérnek el. Van itt minden. Szendvics, nasi, csoki, gyümölcs és tésztasaláta, sushi, stb.

A Pizza Express lánc nagyon jó, ha szereted a pizzát. Nekik is érdemes felmenni a weboldalukra és lecsekkolni a menüt ( [link] ). Itt is meg tudsz kajálni 8-10 fontért. És isteni a pizzájuk.

Én ezen árak tudatában számolnék /nap kajapénzt.

2013. okt. 15. 09:53
 6/6 A kérdező kommentje:
450,vagy500(nem tudom pontosan) fontot valtottam, es 150eurot viszek.mholnap indulaaaaas:)
2013. okt. 25. 23:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!