Mi volt a legfélelmetesebb hely, ahol valaha jártatok?
Nagyon félelmetes hely volt a Vidám park elvarázsolt kastélya...
3 évesen.
"Budapest, a hideg kiráz tőle."
Dejó poén.
Ja nem. Mégsem. Bocs.
Elég nagy világjáró vagyok, szóval félelmetes helyeket láttam bőven.
Ezek közül magasan kiemelkedik Ukrajna, pontosabban Pripjaty-ahogy már előttem irta vki- a hideg futkosott a hátamon, ráadásul mi késő délután, jóformán szürkületkor mentünk, úgyhogy az külön rátett még egy lapáttal. Mondjuk azért Kijev sem volt gyenge, este, buli után hazamenni, a fél órás séta alatt ha 10x nem akartak befogni k.urvának, akkor egyszer sem...
Többen is írták Nápolyt, amivel én is rendesen megjártam, szintén lopással, konkrétan könyékig a táskámban volt egy kisfiú(!!!) már rohant volna el a telefonommal, ha nem veszem észre...
A legutóbbi élményem pedig Amszterdamhoz köthető, a "rá gondolni is kínos focimeccsen" egy, hát erősen immunált és kábszer hatása alatt alatt álló holland srác tett felém furcsa ajánlatokat, aztán hazáig(a szállodáig) követett....hát nem volt túl szimpatikus...
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!