Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi volt a legfélelmetesebb...

Mi volt a legfélelmetesebb hely, ahol valaha jártatok?

Figyelt kérdés
Valamilyen hirhedt város, vagy elhagyatott település, ilyenekre gondolok.
2013. szept. 27. 17:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%
Szerbia
2013. szept. 27. 20:26
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Yad Vashem, Jeruzsálem, Gyermekek terme. 22 éve volt. Azóta sem bírok második világháborús filmre ránézni sem.
2013. szept. 27. 22:38
 13/21 anonim ***** válasza:
95%
Nápolyban mi is betévedtünk egy olyan környékre, ahova nem kellett volna. Egy idősebb fószer könyékig benne volt a hátizsákomban, de szerencsére időben kiszúrtuk...
2013. szept. 28. 11:36
 14/21 anonim ***** válasza:
4%
Budapest, a hideg kiráz tőle.
2013. szept. 28. 18:10
 15/21 anonim ***** válasza:
5%
hülyék!! :D Nem hogy örülnétek, Németország áldást adott, amikor a zsidókat eltette lábalól. A történelem persze másként állítja be. Jeruzsálam? A legszentebb hely, hogy lehet félelmetes? Csajszi, félelmetes helyet akarsz, igaz Párizs is az, 7. kerület, katakombák, de az sem akkora buli, mint UKRAJA, KIJEV-ben este! BULI stb... :D KIJEVBE MENJ!
2013. szept. 28. 23:09
 16/21 ZordAtya válasza:
2 es nek üzenem hogy becsüld meg a pasit mert van esze.
2013. okt. 3. 21:56
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon félelmetes hely volt a Vidám park elvarázsolt kastélya...

3 évesen.

2013. nov. 10. 17:36
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"Budapest, a hideg kiráz tőle."

Dejó poén.

Ja nem. Mégsem. Bocs.

2013. nov. 10. 23:50
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Machu Picchu

[link]

2013. nov. 11. 04:07
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagy világjáró vagyok, szóval félelmetes helyeket láttam bőven.

Ezek közül magasan kiemelkedik Ukrajna, pontosabban Pripjaty-ahogy már előttem irta vki- a hideg futkosott a hátamon, ráadásul mi késő délután, jóformán szürkületkor mentünk, úgyhogy az külön rátett még egy lapáttal. Mondjuk azért Kijev sem volt gyenge, este, buli után hazamenni, a fél órás séta alatt ha 10x nem akartak befogni k.urvának, akkor egyszer sem...

Többen is írták Nápolyt, amivel én is rendesen megjártam, szintén lopással, konkrétan könyékig a táskámban volt egy kisfiú(!!!) már rohant volna el a telefonommal, ha nem veszem észre...

A legutóbbi élményem pedig Amszterdamhoz köthető, a "rá gondolni is kínos focimeccsen" egy, hát erősen immunált és kábszer hatása alatt alatt álló holland srác tett felém furcsa ajánlatokat, aztán hazáig(a szállodáig) követett....hát nem volt túl szimpatikus...

21N

2013. nov. 11. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!