Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit jelent a kötelező fogyaszt...

Mit jelent a kötelező fogyasztás az eurorest utazási csekkel utazáskor? Ez nekem jelent ott készpénzes kiadást?

Figyelt kérdés
2008. júl. 1. 23:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem tiszta csalás az egész.

Amennyit költeni kell, nagyjából kijön a teljes ár.

Ráadásul eladják az adataidat - és onnan kezdve ömlik a spam, naponta.

2008. júl. 2. 00:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

konkrétan azt jelenti, hogy a kedvezmény csak akkor és, ha mellette még ezt, meg azt, meg azt a szolgáltatást is, természetesen teljes áron igénybe veszed.

nem feltétlenül készpénzes, lehet fizetni a legtöbb helyen kártyával is... viszont ki kell fizetni.

2008. júl. 2. 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:
... csak akkor él,... (bocsi)
2008. júl. 2. 12:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,várom a többi tapasztalatot.Remélem lesz pozitív is.
2008. júl. 2. 14:36
 5/6 anonim válasza:
100%

Nekem volt már ismerősöm ilyen eurorestes nyaraláson, nem volt semmi humbukk a dologban. A kötelező fogyasztás általában félpanziót jelent, ami a honlapjukon pontosan meg van adva szállodánként. Persze a 14 éjszaka így nem ingyen van, hanem 3-4-5 ezer Ft-tól, de ennyiért a legtöbb szállodába be sem engednek.

Ha azt nézed, hogy ennyiből megvan a félpanzió + szállás, akkor még így is megéri. Nem kell megilyedni, csak jól utána kell járni, utánaszámolni.

Nem ingyenes, de esetenként olcsóbb.

Példa:

Euroresttel egy magyar 3*os szállóban félpanzióval a szállás: 7450 Ft/fő/ nap.

Ugyanott nem euroresten keresztül akciósan min két éjszaka eltöltése esetén a szállás félpanzióval: 8750 Ft/fő/ nap. Tehát 1300 ft a különbség, ami két főre és 14 éjszakára számolva: 36.400 ft megtakarítást jelent. Persze csak akkor, ha ott elköltöd a 208.600 ft-ot.

Nincs ebben semmi ámítás, minden igaz, amit írnak, csak szépen van csomagolva a valóság. De hát erről szól a reklám.

Idevág egy mondás: "Ingyen vacsora bizony nincsen."

2008. júl. 2. 16:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam velük. Valóban félpanziót jelent. Az árkiírásuk alapján tényleg spóroltunk, mivel kajával együtt olcsóbb lett a szoba, mint kaja nélkül lett volna, ha nem viszed a csekket. Mi nem 14 napra mentünk, mert anyagilag sok lett volna, csak 3-ra, de így is többet spóroltunk, mint amibe az üzemanyag került volna. A honlapjukon minden szálláshelynél ki van írva, hogy mennyibe kerül a kötelező fogyasztás, és hogy az pontosan mit takar.
2008. júl. 2. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!