Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Couchsurfing-nél valóban kell...

Couchsurfing-nél valóban kell fizetni regisztraciókor vagy nem kötelező?

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 19:00
 1/3 anonim válasza:

Nem kötelező.

Ha adakozol minimum 16 dollárt és megadod címed, kapsz egy levelezőlapon egy kódot. Ha ezt beírod az oldalon, akkor igazoltad magad. Ekkor kapsz a neved mellé egy pipát.

Ez azért jó, mert növeli a megbízhatósági imidzsedet, tehát kicsit óvatosabb vendéglátók is fogadhatnak, és elvileg ha fogadsz, akkor meg előrébb rak a keresésnél, így várhatóan többen írnak neked, "nagyobb" merítésből választhatod ki a számodra igazán szimpatikus vendégeket.

2011. jan. 28. 01:02
 2/3 anonim válasza:
Előző vagyok, csak azt akartam hozzátenni, hogy a pipa nélkül is el lehet lenni nyugodtan, a jól megírt adatlap sokkal többet számít. Bár én megcsináltam, mert "kaptam" annyit a couchsurfingtől, hogy adjak nekik 3500 Ft-ot.
2011. jan. 28. 01:04
 3/3 anonim válasza:
annyit, hogy 10 dollárért lehet regisztrálni a rendszerbe. mivel én nem voltal verifikálva, valszeg kezdetben ezért jöttek ilyen ál-utazók, akik a kócs számára leellenőrzik, hogy tényleg te vagy e te, meg hogy milyenek a körülmények, meg kitudjamit? én nem jöttem rá, hogy narkót keresnek e , vagy leánykereskedelemmel gyanusítanak, vagy egészségügyi ellenőrzés , mert gyakran fiatal orvos jött, meg pszichológus. szóval nem fogsz unatkozni, mert rádszállnak majd, és többségük tökéletesen beszél magyarul, mert félmagyar, de ezt nem árulja el neked. talán érdemes befizetni ezt a 10 dollárt, akkor nem ugrálnak annyit, kitudja? És mindenképp lesz egy megfigyelőd, aki figyeli az összes kapcsolatodat és leveledet a tudtodon kívül, egy olyan valaki, akivel az elsők között találkozni is fogsz személyesen, látszólag véletlenül. egyenlőre ennyi
2014. jún. 4. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!