Ettől fogtok rendesen kiakadni! :D Valaki volt már úgy hotel-mentes tengerparti utazásokon autóval, hogy a tengerben fürdött szappannal?! :DD
Mondtam, hogy pár agymosott agyoncivilizált tökély ember ki fog akadni! :) Mintha nem látnák a fától azt a terebélyes erdőt, nem hiszem el, hogy vannak ilyenek, röhej... :)
Nem ezekhez szólt a kérdés! Akik nem tudják, fel sem tudják fogni, hogy bármi lehet másképp is.
Ok, most már vili, nem kell szappan, a sós wasser csodát tesz. ;) És megnyugtatom az előbbi vaksi panelprolikat, nem fogok szappant használni - pedig odaírtam, hogy természetest, de mintha még ehhez is vakok lennének, mindegy, hagyjuk - ahogy eddig sem tettem.
De a kimarással továbbra is vitatkoznék, nem marja ki!
Na látjátok, ugye hogy lehet ilyen szépen is fogalmazni, mint ahogy a 18-as tette? :)
Nem mondom, hogy állandó jelleggel csudajó dolgokat művel a bőrrel a tengervíz, de egy pár napig ki lehet bírni - basszus, nem életem végéig gondoltam én sem. :)
Kérdező!
Pont az ilyen hozzád hasonló ÖNTÖRVÉNYŰ tahók miatt utálják a magyarokat külföldön.
Remélem, hogy egyszer elkapnak az autóban való csövezésért vagy a vadkempingezésért, azután kifizettetik veled egy jobb szálloda árával azonos büntetést!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!