Ettől fogtok rendesen kiakadni! :D Valaki volt már úgy hotel-mentes tengerparti utazásokon autóval, hogy a tengerben fürdött szappannal?! :DD
XD
Amugy ezert siman meg is buntethettek volna kornyezetszennyezesert, ami egy szallodai szoba ara is lehet.
Azokon a helyeken, ahol én jártam (majdnem, vagy teljesen turista-mentes partok) nem volt sehol ilyen tusoló...
Nyilván nem "környezetszennyező" szerekre gondoltam, hanem természetes szappanokra. Így már nem kötnek bele?
De az érzés legalább megvan, és ha elhiszed hogy te szappannal átsikáltad magad, akkor te tiszta vagy ! :DD
Minden fejben dől el !
Tengerbe felesleges a szappan, mindent levisz a bőrödről a sós víz, és a normál víz is, ha kellő ideig áztatod magad.
Fellazítja a hámsejteket, és az elhaltakat leviszi. Az 1 perces szappanos zuhanyozás nem, főleg ha utána pihe-puha törölközővel itatod le magadról a vizet.
A sós víz kimarja a bőröd, ha rendszeresen nem öblíted le normál vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!