Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Tunéziában lenne a házasságom?...

Tunéziában lenne a házasságom? [Bővebben lent]

Figyelt kérdés
A Párom papírjai rendbe vannak az enyémek le vannak fordítva hitelesíteni kell de én Londonban dolgozom és nem tudok a munkám miatt hazamenni hogyan tudom elintézni vagy helyettem eltudja e intézni valaki vagy itt a londoni magyar nagykövetségen megoldható e?
2013. aug. 15. 23:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem jobb ezt itthon személyesen intézned.Hitelesítened kell a papirjaidat a Külügy miniszteriumba és a tunézia magyaro.i nagykövetségnél.A külügynél hétfötöl-csüt.ig 9-12ig lehet beadnod a kérelmet,aztán másnap mehetsz érte 14-15 ora között adjak ki,elvileg vidékiek kerhetik aztap délutanra is...gondolom neked is kiadnák.A Nagykövetségen pedig 8:30-15:30ig vannak szoval az tenyleg csak másnap intézhető. A hitelesités dokumentumonként 5500ft. Azt hiszem 4 oldal tehát 44ezer ft..ja..Írtad ,h.a forditás megvan, Mennyit fizettél a fordításért? És hol forditattad?Mert úgy hallottam csak az Offi állal forditottat fogadják el,francia nyelvre tunéziába. Nekem is hamarosan intézkednem kell ilyen ügyben :)
2013. okt. 24. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!