Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Egy GPS navigációs kütyü csak...

Egy GPS navigációs kütyü csak autóban működik?

Figyelt kérdés
Szertnék venni egyet magamnak, de olvastam, hogy autós töltő van hozzá meg, hogy 1000 mAH az akumulátora(az elég kicsi illetve elég gyenge :S) Szóval ha mondjuk 10-12 órán keresztül biztosan nem tudom feltölteni az aksit, akkor az működik csak úgy kézben? Vagy kizárólag autóban vehetem hasznát?
2009. okt. 25. 21:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Bicajokra is szokták rakni, meg kézben is lehet használni. Az megint más kérdés ugye, hogy meddig bírja az aksija.

De amúgy autó nélkül is elnavigál.

2009. okt. 25. 21:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát igen az aksi... Van egy 1700 mAh-s ceruza elemem (2 db tölthető) és ha ezekkel használom a digitális fényképező gépet, akkor is csak 10 percig bírja a gép. Szóval akkor az 1000 mAh-s akumulátor kb 2-5 percig bírja vagy mi? Mert ha csak egy két percig tudom használni, meg se veszem a GPS-t. Egy eladó segítségét meg nem kérhetem, mert neki az az érdeke, hogy minél többet eladjon, tehát ha kell azt mondja, hogy persze bírni fogja az aksi autó nélkül is...
2009. okt. 25. 22:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én GPS-em kb 4 óráig bírja töltés nélkül, és nem 1 profi márka..kínai cucc 4.3 kijelzővel.
2009. okt. 26. 07:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
egy gps nem csak autóban működik, igaz, hogy biciklire is szokták rakni de kézben nem mindig kapja az információt. autóban ha nincs a szélvédőre szerelt tartóban, nem kapja meg az elegendő információt és legtöbbször a gps vétel megszűnik.
2009. okt. 26. 21:14
 5/11 A kérdező kommentje:
Kár, akkor nem is veszek, a végén még nem veszik vissza és akkor elköltöttem egy vagyont úgy, hogy még használni sem tudom. Inkább maradok a hagyományos térképnél :D Utolsó! Nálad miért nem írja ki, hogy hány %-ban adsz hasznos válaszokat? Nem értem és kiváncsi vagyok :D
2009. okt. 26. 23:10
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
mert csak most regisztráltam :D
2009. okt. 27. 10:47
 7/11 A kérdező kommentje:
És látom, máris lehúztak 73 %-ra :D Valami nagyon unszimpatikus választ adhadtál, vigyázz, politikai kérdésekre ne válaszolj, mert lepontoznak nullára :D:D:D
2009. okt. 27. 12:52
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
ez van..:S
2009. okt. 27. 23:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én az utóbbi két nyárra kaptam kölcsön navit, és tényleg sok hasznát vettem "kézből"... Idegen helyekre mentem külföldre, és az előre megnézett helyeken kívül semmit nem ismertem. Egyetlen egyszer tájolt el baromira, amikor vonaton ültem, és kíváncsi voltam merre járok, de miután a gazdája felvilágosított, hogy igazából szerinte elég jelet sem kapott, illetve nem is vasútra lett kitalálva, ezért természetes, így teljesen megnyugodtam. Amúgy erdőben is nyugodtan túráztam vele úgy, hogy végig tudta hol vagyok, illetve betonrengetegben is tökéletesen elmászkáltam ez alapján, így aztán nem tudom. Autóban csak is a neki kialakított kis tartóból használtam, így másról nem nyilatkozhatok, de ez is 4-5 órán át bírta egy töltéssel, bár egyhuzamban tán egyszer használtam ennyit. Ha van rá lehetőséged, akkor próbálj egyet kölcsön kérni valakitől, nézd meg közelebbről kell-e ez neked :)
2009. okt. 29. 00:25
 10/11 anonim ***** válasza:

"autóban ha nincs a szélvédőre szerelt tartóban, nem kapja meg az elegendő információt és legtöbbször a gps vétel megszűnik."

Ez azért baromság, mert az olcsó kategóriás GPS-eknek nincs jelérzékelőjük ak ocsiban. Az a tartó egy sima műanyag keret, hogy az albakra tudd tenni...

Semmiben sem befolyásolja a szerkezet működését.

Az egyedüli keresztmetszet az akkuidő.

Próbálj telefonhoz venni GPS-t, az egész jó, ha kompatibilis a telefonoddal.

2010. aug. 13. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!