Angliában élő nőktől kérhetnék egy kis segítséget?
Figyelt kérdés
Szeretnék ruha tárat cserélni és ismerősöm szerint jobb lenne,ha ezt Angliában tenném állítása szerint nagyobb a választék és olcsóbb. Tehát akkor megkérdezhetem,hogy az átlag ruha pl H&M és társai milyen áron vannak meg a no name ruhák is érdekelnek illetve a minőségük. Válaszokat előre is köszi!2013. aug. 1. 15:22
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2013. aug. 2. 11:36
12/13 anonim válasza:
Szia. Én is inkább Milánót javasolnám. Havonta járok Milánóba új ruhákért az üzletembe. 2 nap alatt le tudom az egészet. És a kisbuszt tele vásárolom ruhával. És nagyon szép ruhák vannak. Mivel én nagy tételben vásárolok pontos árakat nem tudok neked mondani, hogy mi mennyibe kerül de megéri külföldön vásárolni.
13/13 anonim válasza:
Nem élek Angliában, de nagyjából ismerem az üzleteket. A h&m nem olcsóbb ott, ha igen, nem jelentősen. Primark van Bécsben is, nekem az egyik kedvenc üzletem, mert megfizethető és jók a ruhák. Az igaz, hogy számtalan üzlet van ami nem található meg a közelben, de ahogy írták előttem is, nem érdemes Angliáig menni :) sőt, nagyon sok üzlettől rendelhetsz online is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!