Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A tegnerpartra fürdő cipő...

A tegnerpartra fürdő cipő kell vagy jó a szörfcipő is?

Figyelt kérdés
a tegngeri sünök miatt kérdezem, hogy a szörfcipő talpát átszúrják-e és inkább szerezzek be egy fürdő cipőt

#tenger #fürdőcipő #szörfcipő
2013. júl. 30. 10:56
 1/2 anonim válasza:

Hát én próbálkoztam első nyaralásnál, úgy 15 éve mindegyikkel és mégis sikerült belelépnem, egy hétig csak tüskéket szedtem a lábamból. Utána úgy döntöttem nem érdekel, és nem veszek fel semmit, azóta csak egy medúza csípett meg sünnel nem találkoztam szerencsére :)

De azóta lehet hogy jobbak a cipők...

Milyen tengerpartra mész?

2013. aug. 1. 13:06
 2/2 anonim válasza:
Én még itthoni tó vízbe sem megyek be mezítláb, kb 7edikes voltam nyáritáborba voltam osztályal haverokkal be mentünk a tóba szépen megszúrta valami a talpam utána már csak papucsba mentem be, gumi cipőm nem volt soha, papucs annyira nem volt jó úszni, vagy hogy épp ne hagyam el, helyette inkább sima rendes régi ramaty állapotba levő sport cipőt veszeķ fel abba megyek be a vízbe úszni is lehet benne plusz nem áll semmi a lábamba el hagyni sem hagyom el, ki jövök a vízből le veszem ki öntöm a vízet belőle napon meg szárad, vagy ha épp nem az sem baj, nekem ez be vált, tóparti strandoláshoz nem is viszek papucsot, épp büfébe megyek akkor is addig vissza veszem, tehát minden téren jó.
2022. febr. 12. 03:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!