Járt már valaki Norilszkban (Oroszország)? Ha igen, írjatok véleményeket a városról
Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 17:48
11/15 A kérdező kommentje:
Tudom, szerintem elég engedélyt kérni a belépéshez, aztán repülővel oda mehet, ha valaki mindenáron látni akarja a várost, én is megnézném.
2013. júl. 16. 21:55
12/15 A kérdező kommentje:
De már ide eljutni sem ezerkétszáz forint
2013. júl. 16. 21:59
13/15 anonim válasza:
Az engedélyt szerintem csak szervezett utak esetén adják meg, vagyis ha van az emberrel kísérő. Nehogy véletlenül olyan helyre mászkálj, ahova nem kéne:)
15/15 anonim válasza:
Maga a kiruccanás még annyira nem nagy dolog az oroszoknak, mivel onnan haza jönnétek. Azért lett zárt város, mert az ott lakó külföldiek betegségeket hoztak. Egy sima látogató még nem indítana betegséget, de az oroszok vigyáznak. Persze a korrupció a legnagyobb úr ebben az országban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!