Oroszországba utazom. A bőröndömben vihetek ki egy rúd szalámit, egy üveg pálinkát és szamos marcipánt?
Figyelt kérdés
Ajándékba vinném, mert vendégségbe megyek.2013. máj. 31. 14:51
1/5 anonim válasza:
A lehető legjobb dolgokat viszed:)
Igen , lehet. (legalább is én orosz turistákkal dolgozom, ők mindig visznek!!!!)Ha ajánlhatom, vigyél még piros paprikát (őrölt) mert annak is nagyon örülnek:)Üdv.
2/5 lencsefőzelék válasza:
Hazafelé pedig igazi, cirill betűs orosz vodkát hozz. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem mit dolgozol orosz turistákkal?
Én 3 hónapra utazom ki. A szalámi inkább magamnak lesz, mert imádom, de persze a család is kap majd belőle. :)
Igen piros paprikát is viszek ki mindenképp, hazafelé meg hozom a vodkát. :)
2013. jún. 1. 08:57
5/5 anonim válasza:
Egy szállodában dolgozom, ahol a vendégek kb. 85% százaléka orosz nemzetiségű/származású. Előtte meg utazási irodában ott is az orosz utasok koordinálásával foglalkoztam.
Melyik városba laknak az ismerőseid? Hova utazol?Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!