Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kibírni egy...

Hogyan lehet kibírni egy hosszú autóutat?

Figyelt kérdés
Hétvégén megyünk Budapestről az ukrán határig, tavaly ezt az utat 6 óra alatt tettük meg és most is kb. annyi lesz, mert párszor azért meg kell állni. Én mindig rosszul vagyok az autóban ha nem foglalom el magam valamivel, de olvasni, filmet nézni nem lehet mert attól rosszul vagyok. szerintetek mit csináljak hogy ne legyek rosszul?

2013. júl. 10. 18:32
 1/5 anonim válasza:
Eloszor is vegyel be egy B6 vitamint, nekem az segit hogy ne legyek rosszul.. En tegnap elott 12 orat buszoztam(nyaralas), ha kommunikalsz a veled egyutt utazokkal akkir gyorsan telik az ido, ha azt megunnad egy ido alatt,akkor hallgass zenet, netezz a telodon ha ra lehetoseg, gondolkozz sokat, vagy max nassolj hogy ne unatkozz. Nekem ez mindig bevalik :)
2013. júl. 10. 18:50
 2/5 anonim ***** válasza:

B6 vitamin az segít ezen, én igaz csak a buszozástól vagyok rosszul és attól is csak hosszútávon, tehát ha 2-3 óránál többet kell utazni. Én számtalan lehetőséget kihasználok, filmet nézek a telefonomon vagy a laptopomon, netezek ha van wifi, ha nincs akkor a mobilnetemet használom de azt csak hírolvasásra az engem leköt egy időre. Ha van wifi akkor youtubezni szoktam, vagy játszani valamin. Én már 23 éves vagyok de a hosszú buszozást nem bírom, viszont az autózást akár 12 óráig is, ha én vezetem akkor is persze azért másfél - két óránként rámfér egy 15-20 perces pihenő, de nekem havonta kell igénybe vennem a 3 órás buszozást ami autóval csak kicsivel több mint 2 óra, plusz rövidebb út mert sok településen is csak áthaladok vele, de sajnos erre nem mindig van lehetőségem igaz olcsóbb mint a busz mert nem eszik sokat csak ha a páromnak kell éppen főleg ha délutános akkor muszáj vagyok neki adni mert munka után már nincs busza, tehát én nagyon ritkán tudom csak az autót használni.

Én olyankor lefoglalom magam, netezek, meg minden ahogy előbb le is írtam. Így egyáltalán nem vagyok rosszul, néha tudok is merengeni ki az ablakon, nézni a tájat, de azt max 20 percig.

2013. júl. 10. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:

6 óra az nem sok, de BP-Záhony kb. 300 km, attól függ pestről hogy indulsz, autópályán ha csak 100-as tempóval mész 3 óra.

Zalából felérek Záhonyba 6-7 óra alatt, ha nincs beállva a nullás, és lehet haladni minden hol, akkor akár 6 óra alá is levihető.

ha meg is állok az max 2x10 perc, annyiba belefér egy wc, kajálás, cigi, tehát minden.

Próbálj meg elaludni, szemed becsukod, fülhallgatón zene, aztán megpróbálsz aludni.

Én holnap éjjel indulok 12-14 órás útra, majd eldől hogy lehet haladni, 900 km-ből lesz 300km autópálya, többi főút.

3-man megyünk, beszélni tudunk, én vezetek, ha meg álmos vagyok akkor jön a szotyi+tökmag kombó, azt eszek, aztán ébren tart.

B6 amit ajánlottak jó, ha meg hányingered is van akkor daedalon tabletta.

2013. júl. 10. 19:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezek hasznos tippek. Az jutott eszembe hogy van egy psp-m amire lehet filmeket tölteni, de jelenleg csak a Jégkorszak 2 meg a Shrek 2 van rajta, de ha azokat nézem attól nem leszek rosszul? Meg ha megkérem apukámat hogy töltsön le nekem filmeket és egész úton azokat nézem lehet hányingerem? Amúgy 15 éves lány vagyok.
2013. júl. 10. 19:19
 5/5 anonim válasza:
Azt mi nemtudhatjuk hogy te a filmektol rosszul leszel-e, en speciel egyszer sem lettem rosszul utazas kozben, mert hogy filmeztem volna. O.o
2013. júl. 11. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!