Horvátországban a krk szigeten van homokos part?
Figyelt kérdés
Úgy tervezzük, hogy erre a szigetre megyünk nyaralni. És az érdekelne, hogy van-e homokos a part. A válaszokat előre is köszönöm! :)2013. júl. 9. 18:27
1/7 anonim válasza:
Baska-n asszem van. Vagy ha nem is homokos de apró kavicsos (egészen apró kicsi kövek).
Nem nagyon emlékszem már rá, mert inkább elmentem Krk városba, Baska nekem annyira nem tetszett.
2/7 anonim válasza:
Igen, Silon volt egy kicsi strand rész a központ körül, a kicsi alatt tényleg kicsit értek, meg volt még egy hely, Silótól és Vrbnic között félúton, de az fizetős strand.
Viszont a sziklás, és köves rész sokkal tisztább. A sziget gyönyörű mi az egészet bejártuk majdnem.
3/7 anonim válasza:
Én is azért hagytam ott Baska-t mert a sziklás rész sokkal tisztább és szebb volt.
(Gyerekkel viszont érthető, hogy a homokos, aprókavicsos a praktikusabb.)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. júl. 10. 17:17
5/7 anonim válasza:
Horvát ország, Baska.
A tengerPart kavicsos, de maga a tengerfenék gyönyörű homokos :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. júl. 11. 19:19
7/7 anonim válasza:
Silon , Soline - az gyógyiszapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!